Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, én is így csináltam végül, köszönöm a segítséget. ((Sőt, a nagyon kevés különbözőséget mutató osztályokból készítettem egy Factory-t (ha jól értelmeztem a leírásokat); hiszen ott csak "belső" különbségek vannak, kivülről (pl. az activity felől) mindegyik csak egy típusos ListFragment.))
Hadd legyek mégis az ördög ügyvédje. Ha az osztály absztrakt, akkor csak a leszármazottakon keresztül valósulhat meg, nem? Akkor sem tudhat a gyerekeiről? Pontosabban csak absztrakt metódusokon keresztül írhatja elő, hogy mit csináljon meg a leszármazott? Teszem azt, szükségem lenne egy állandóra (pl. a LOADER_ID-re, amelyik minden leszármazottban egyedi). Vagy a leszármazott osztály nevére/példányára, mint az előbbi példában (amit egyébként tanácsodra elvetettem). Annak alapján, amit olvastam, a kérdés költői, mert úgy tűnik, nem tudhat. Csak épp nekem ez nem tűnik logikusnak. De elfogadom, hogy így van, és bocs, hogy tudatlanságból kötözködöm.

Az útmutatást pedig tényleg nagyon köszönöm, mert most nem csak működik a kód, de "szép" is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BestBuy topik
- No Rest for the Wicked
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest