Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
trisztan94
üzenetére
DDMS-ben látod a telót? Ha esetleg a géped nem látja a telót és az a baj van egy ötletem. Bár lehet hülye ötlet, de ha van wifi hálózatod otthon és a teló is csatlakozva van, akkor hagyd az usb kábelt és próbálj meg adb connect-el csatlakozni a telódhoz. Nem tudom, hogy működik valós eszközzel nem próbáltam, én VirtualBox emulátornál használom, ott működik.
Másik ötletem, consolt és logcat-et hesszeld, van hogy elgépel véletlenül valamit az ember manifestben vagy bármilyen xml-ben, amit a fordító se vesz észre. Akkor nem indul még a install sem, már találkoztam ilyennel, egy egy soros kis üzentet írt talán a consol-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest