Hirdetés
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
válasz
trisztan94
üzenetére
DDMS-ben látod a telót? Ha esetleg a géped nem látja a telót és az a baj van egy ötletem. Bár lehet hülye ötlet, de ha van wifi hálózatod otthon és a teló is csatlakozva van, akkor hagyd az usb kábelt és próbálj meg adb connect-el csatlakozni a telódhoz. Nem tudom, hogy működik valós eszközzel nem próbáltam, én VirtualBox emulátornál használom, ott működik.
Másik ötletem, consolt és logcat-et hesszeld, van hogy elgépel véletlenül valamit az ember manifestben vagy bármilyen xml-ben, amit a fordító se vesz észre. Akkor nem indul még a install sem, már találkoztam ilyennel, egy egy soros kis üzentet írt talán a consol-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest