- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Denyboygod
üzenetére
Én, mint junior programozó 250-300k alatt nem állnék veled szóba
De mondjuk én mindig megkérem az áram.ON:
Sziasztok!
Belekezdtem az Android programozásba, eddig minden szép és jó.
Ubuntu alatt vagyok, fenn volt már nekem korábban is JAVA miatt az Eclipse, ezért nem az eclipse-s sdk-t szedtem le hanem az ADT-t meg a SDK Tools-t raktam bele a már meglévő telepítésembe. Minden tök jól működik, egy problémám van csak. Futtatni szeretném saját telcsimen az alkalmazást, rámegyek az eclipse-ben a Run gombra. Ott elvileg kéne, hogy felajánlja az Android Application-t, mint lehetőség, de csak az van, hogy "(none applicable)""Open one of your project's files and click Run from the toolbar.
In the Run as window that appears, select Android Application and click OK.Mit kő' ezzel csinálni?

Ápdét:
se az "android", se az "adb", se az "ant build" parancsot nem ismeri a terminálom. Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- iPhone 8 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mondjuk én mindig megkérem az áram.