Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thiclyoon
üzenetére
köszi
Még1 kérdés, nem tudom mennyire ismered/ismeritek a legújabb verziót(nem tudom régebbiben is így volt e), ahol ha a projektet eleve bottom navigation-nel hozom létre, akkor az activity-ben már meg van csinálva az alsó 3 menü definiálása, nyilván itt nem a fragmentManagert használja, hanem valami mást, tök szimpatikus a megoldás, viszont nem tudtam így simán megnyitni egy fragmentet ami ugye nincs a menüben, legalábbis egy container-t hiányol
Ezt az egész hóbelebancot lecseréltem a régi jólmegszokott menü navigálásra, amikor van egy container layout, és a fragmentManager segítségével dobálom bele a fragmenteket, és így már megtudok nyitni egy újabb fragmentet ha akarok, ilyen célra ez lehet a megoldás, vagy a gyárit is lehetne használni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest