Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedbump
tag
Hello.
Az alkalmazásomat 5 telefonra próbáltam telepíteni: Ebből háromra felment, kettő pedig az alkalmazás letöltése után, a telepítés közben 910-es hibát dobott. Az egyik 4.4.4-es a másik 5.valahanyas android-ot futtat, az alkalmazásomnak Android 4-en is futnia kellene.
A neten nem találtam semmi hasznos infót erről a hibáról, mintha az embereknek ötlete sem lenne arra, hogy mi az oka. Ilyen babonás dolgokot találtam, hogy indítsd újra, töröld a cache-t, lépj ki, lépj be, ráadásul ezek sem nagyon működnek a válaszok alapján.
Találkozott már valamelyikőtök ezzel és ha igen, akkor hogy sikerült megoldani a problémát?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest