Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ma én is belefutottam ebbe a problémába:
new onAttach(Context context) is not being calledArról van szó, hogy, ha fragmenteket használsz, akkor korábban (android lalipapival bezárólag) az onAttach paramétere az az activity volt, ahova a fragment bekerült. Ez szép és jó, mindenki örült. De én hülye (és sokan mások) már felrakták az újabb, 6-os droidhoz való 23-as SDK-t, amiben az onAttach(Activity activity)
deprecatedlett, és használd helyette az onAttach(Context context)-et. A duplaszívás az benne, hogy a context az nem mindíg elég, sokszor az activityre szükség van, amin rajta van a fragment. A másik szívás, hogy nem szokása a droidnak meghívni az onAttach(context) eseményt. Ez ott derült ki, hogy természetesen az onAttach eseményben el akartam menteni az activity-t egy getactivity() hívással, de valahogy furcsa módon mindíg null volt.
Elba****tam vele az estét, meg egy jó időt, míg a projektemet visszacsináltam a korábbi, 22-es SDK-ra."Nekem annyira megtetszett, hogy a szakdogámba is belekerül."
Érdekesen néz ki.
Még véletlenül sem merek róla bármi véleményt mondani, mert nem mélyedtem el benne semennyire, de most is eléggé kavarodik a fejemben a pascal, c#, java kód egyszerre, és most hirtelen nem hiányzik egy olyan programnyelv, amiben mindhárom egyszerre jelen van
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest