Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Gondolkodtam, és arra gondoltam, ha már van egy adatbázisom, akkor azt ki is lehet olvasni.
Amit az sql editor meg is old. De ha pl tennék egy gombot az oldal tetjére, ami nyitna egy másik lapot, ahol egy táblázatban megmutatná a bevitt adatokat......Ez szerintem elég bonyolult lehet, de van része ami második lépésnek nem annyira nehéz.
Szerintem hogy működhet /ami csak az én agyam szüleménye/
Készíteni kell egy táblázatot, majd megadni mit hova olvasson be.
/a gomb másik tészta, azt majd később/Találtam is egy srácot, aki oktató videókat rak fel youtube-ra, de nem tudom mit kell keresnem.
Hogy van az adatbázis kiolvasása?
Mert a read database -val nem találtam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest