Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni úgy érzem, mert egy csomó nálam jóval tapasztaltabb programozó gyűlt itt össze!
Adott egy vcard fájl (vcf). Annyi lenne a dolga a kisalkalmazásomnak, hogy ennek a tartalmát tegye be szépen a névjegyzékbe, ahol a felső részen most a saját szám szerepel, alá beszúrva (céges névjegykártya...), de ezt csak az első induláskor. Nem kell a proginak külön kezelőfelület és fontos, hogy csak a factory reset után, tehát ne minden indításra írja újra, egyszer, meg nyilván mikor meg akarják nézni. A vcard-ban vannak képek is attól tartok. Kérek mindenkit, hogy ne indítsunk arról most hitvitát, hogy ennek mi értelme, mert nem az én ötletem volt, én csak elszenvedő alanya vagyok...

Teljesen mindegy amúgy a program nyelv, lehetne C-ben is, hogy bináris legyen és esetleg elindítom script-el a ramdisk alól egyszer... vagy hasonló megoldással. Lehet hogy jó lenne hagyományos apk-t formálni belőle, de ott nem is tudom jelenleg hogyan tüntetném el a minimális kezelőfelületet is... kicsit hülyének érzem magam, nyilván az is vagyok, ehhez. Delphi-ben programoztam sokat, de az Androidba ennyire sem folytam még bele. Jó persze: "Hello world"-ig nem kell visszamennem és az Eclipse sem ismeretlen, de akkor sem vagyok gyakorlott cseppet sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vírusirtó topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest