- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Abszolút off, de nagyon kíváncsi vagyok!
Bevallom, én EGY egész évig bütyköltem az androidon, mire az első komoly programot biztonságosan el tudtam készíteni. (Igaz, munka és család mellett, kicsit hobbiból csináltam, viszont komoly C hátterem volt, és az objektumokkal sem most találkoztam először.)
Mondjuk, most tartok ott, hogy a Karma által felsorot elemek egy részét én is felsoroltam volna, a másik részében meg tudom, honnan kell elindulni, de még soha nem használtam.
Viszont a sokadik emberke kérdezi meg, hogy itt van egy ilyen meg olyan program, segítsetek, hogyan dobjam össze egy esős (havas) délutánon! Androidot(Eclipset stb.) ugyan még nem is láttam közelről.
Most komolyan: én rontottam el valamit, és negatív az iq-m? Ez tényleg így megy?
Mert akkor LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI nekem is árulja el valaki, hogy a túróba kell ezt a vacakot felprogramozni!? Nekem valahogy mindig hibaüzenetek jönnek, és a legtöbbször nem is egy e betűt hagytam le az utasítás végéről...Bocs, nem akartam gunyoros lenni, de engem ez télleg nagyon érdekel!
Ja, és ami nem OFF: Meg lehet tanulni Java-t is (azt még magyarul is), Androidot is (ahhoz azért angol tudás kell), internetes útmutatókból is. Nekem ugyan nem hirtelen, de sikerült. Amikkel kezdtem, azt ITT leírtam. Ez is egy forrás, elég alapszintű, van sok más is, néhányat az oldalon is felsoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest