- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
Próbáltam keresni az interneten, de nem találtam sehol se, van olyan tablet ami támogatja a vezetéknélküli töltést gyárilag, csak olyan megoldást találtam, hogy rászerelem az adaptert az USB portra.
-
krisztian7
tag
Nyaralasra keresek tabletet, semmi extrara nem hasznalnam, csak netezni, meg filmet nezni rajta. 10col korul gondolkozok, annal kisebb nem erdekelne, kinai rendeles most nem fer bele, hasznalt jatszik. Milyen lehetosegeim lennenek 50korul? Hdmi csatlakozo lenne fontos meg rajta (fhd-t akkor tudnak kitenni hdmi-n ha a kijelzojuk is akkora?)
-
krisztian7
tag
Nézegetem, hogy van már elég olcsón ilyen windowos tablet EU-ból rendelve is. Amire nekem kellene, hogy nyaralásokkor legyen miről filmet nézni tv-n, meg netezni, ne kelljen laptopot vinni, de a windows mindenképp kellene, android-al nem vagyok kibékülve mindig. Amit néztem az egy Cube iwork8 WiFi, kb 70$ plusz postaköltség EU raktárból. Tudom a Hi8 ugyanennyi és job a kijelzője, de nincs HDMI portja, ami nekem mindenképp kell. Mennyire éri ez meg, akciós egyáltalán ez az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest