-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
Igen azt én is megtaláltam ezért sem értettem. És igazából működik a kártya a táblagéppel, de csak ha előtte általa volt formázva.
Előzőleg csak simán formáztam vele majd úgy raktam rá dolgokat. Most először akartam nagyobb méretű dolgot rárakni és akár pc-ről pendrive-ban/samsung telóban formázom (amik ezek utána persze kezelik is és működik), a táblagép corrupted kártyának nézi.Teszt progit nem használtam, most elindítottam de 20mbyte/s-el csinálja és ez majdnem 7 óra így de szerintem eredeti, nem használtan vettem és nagyobb webshopból.
[ Szerkesztve ]
-
freezer922
aktív tag
Hali!
Van egy lenovo m10 plus 3rd gen tabletem amiben egy 512gb-os samsung sd kártyát használnék.
A problémám, hogy ha exfat-re formázom a kártyát, hogy nagyobb filmeket rakjak rá akkor a tablet mindig corrupted-ként kezeli azt és nem engedi használni csak ha azt leformázom tablettel. Viszont ezután a file rendszere nem marad exfat és nem enged rárakni nagyobb file-okat.
Ezzel mit lehet kezdeni? Vagy létezne, hogy a tab nem kezeli azt a formázási típust? -
freezer922
aktív tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni kizárólag filmezésre/böngészésre. Semmi másra nem lenne használva, mozgatva se lenne sokat. Esetleg ha nem gond jó lenne bele egy sim foglalat. (külön sim-ről menne csak mobilnet, de ha van ajánlott ami nem sim-es akkor szórakozok majd max telós net megosztással).
Keret az max ilyen 80-100k bár nem bánnám ha a keret alján maradnék
Illetve újonnan szeretnék Mo-n vásárolni, előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen széket vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- Apple iPad 10. Generáció 64GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest