- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziiu
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt előtt. Használt tabletek néztem és találtam pár jó ajánlatot. Szerettem volna, ha legalább 10 col körüli kijelzője van, de láttam pár jó 7-8-ast is. Az alábbiak arra lennék kíváncsi melyik jobb, netezésre, hd film nézésre, közepes játékra és melyiknek van szoftveres támogatása itthon. Válaszokat előre is köszönöm. Az összeg határ 50e. Ezek férnek bele a keretbe.
Huawei T1 8.0, Huawei MediaPad T1 10, Dell Venue 7, Dell Venue 8 3840, Sony xperia z3 tablet compact, Sony Tablet S, Xiaomi Mi Pad. -
ziiu
csendes tag
Sziasztok az emagon nézegettem 10 col körüli tableteket. Az szeretném tudni, hogy kinézettek közül melyik a legversenyképesebb?
Allview Viva Q10, Allview Viva H10, Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE, UTOK iQ1000, Lenovo IdeaPad A7600, UTOk Hello 10Q, Huawei MediaPad T1 10 -
ziiu
csendes tag
Sziasztok! Új tablet vásárlásban szeretném a segítségetek kérni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 körül
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) mindhárom
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60-80e
Lehetőleg 3G legyen benne, és 2 GB ram is, készülék ház pedig fémes hatású vagy hasonló. De ezek csak opcionálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Premier előzetesen az Echoes of the End
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- GTA VI
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Steam Deck
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest