- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
robaGB10
tag
Van egy Mediapad T5 tabletem.
Mit kell beállítani ahhoz, hogy a pc és a tablet között fájlokat tudjak másolni? Ha kábelen keresztül csatlakoztatom az eszközöket nem történik semmi, nem kérdez rá h töltés, fájlátvitel stb. -
robaGB10
tag
Most vettünk először tabletet( Mediapad T5 10) és tanácstalan vagyok hogy milyen tokot kéne rá venni.
Mit tudnátok ajánlani?
Gyári vagy vmi univerzális? Sima, hajtogatható, elforgatható stb? Ti milyet használtok? -
robaGB10
tag
Sziasztok!
Hosszútávra keresek új tabletet,számlával, 60-70 körül. Főként böngészés, youtube, skype-ra kellene.
Elvárások: szép kijelző, gyors, akadásmentes. 3GB, üzemidő.
Méretet nem mondanék első körben, én sem tudom hogy melyik volna az ideális. Csak wifin keresztül lenne használva.
Huawei tableteket néztem főként. Melyik modell lehet számomra megfelelő? Egyéb márka/tipus?Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest