- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
robaGB10 #79117 üzenetére
nehéz megmondani, mi lesz a jó. felhasználástól is függ.
otthon én egy zipzáras bebújtatós tokot használok. amikor kell kiveszem használom tok nélkül, ha nem kell beteszem kész. persze így használat közben nem védi semmi, de bízom magamban annyira hogy ha használom, akkor nem esik ki a kezemből (bár már volt hogy bealudtam tabletezés közben...)
cégnél flip tokot használok, ami csak elölről védi a kijelzőt, használat közben hátrahajtom. előnye még hogy ez hajtogatható úgy is hogy állvány legyen, és akkor ferdén megáll előttem a tablet. bár ezt az állványba hajtogatást kétszer használtam az elmúlt 4 évben mondjuk.
ha a tab csak kézben van, akkor felesleges állványos, zavarni fog, útban lesz. ekkor vagy bebújtatós tok, vagy valami vékony szilikon cover. ha sokat lesz használva filmezésre, ilyenek letámasztva, akkor állványos tok. ha mindkét használat sok lesz, akkor inkább valami külön állványt rendszeresítenék, ami nem a tok része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest