Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mxr576
csendes tag
Sziasztok!
Huawei MediaPad M2 8.0 -ról van valami véleményetek, tapasztalatok? Samsung T560 versenyezne vele. Ma láttam a Mediaban a Samsungot, és ha bár tudom, hogy Samsungot nem szabad venni... megtetszett. Viszont, ahogy láttam a neten nincs rá Lollipop, ellenben a Huawei alapból azzal jön. Ennyit azonban nem akartam tabletre szánni...
(Előzőleg egy kínai Pipo M9-em volt, mivel azzal nem jó tapasztalataim voltak összességében így kínai tabletekkel már nem akarok szórakozni.) -
mxr576
csendes tag
Megvettem a múltkori kérdésemben említett Huawei Mediapad M2. Eddig pár óra használat után nagyon meg vagyok elégedve vele. Gyors és rettentő jó a hangzása illetve a kijelzőjének minősége. Szóval eddig csak ajánlani tudom, de természetesen hosszabb használat után majd írok róla egy bővebb review-t, ha lesz esetleg érdeklődés.
Egyetlen problémába ütköztem eddig. A külső ZTE K3772-Z modemem nem akarta felismerni OTG-n keresztül, viszont USB pendrive-val nem volt probléma. Lollipop 5.1.1 fut rajta, nem tudom ez annak valami korlátozása-e (túlrégi a modemem neki?!) vagy esetleg a Huawei blokkolhatta ezt? Találkozott már valaki ilyennel és van rá valami megoldás?
Rootolni egyelőre még nem szeretném, ameddig meg tudok lenni nélküle... de ha az a megoldás, persze az is érdekel.Köszi a válaszokat.
-
mxr576
csendes tag
válasz tjb007 #63368 üzenetére
Köszi a tippet! Mint mondtam elsőre azért kerülném a rootolást, mivel ahogy írják is a widgetnél, nincs garancia hogy működne. Írtam a supportnak, persze nem várok rá semmi értelmes és érdemi választ...
Arról egyébként van valami infótok, hogy a Huawei szervíz mennyire kekeckedik a rootolt eszközökkel? Nyilván ez az egyetlen oka, amiért még nem törném fel a drágát.
@insyde5
Aku időről majd egy jó hét után tudok írni érdemben valamit, tegnap kb félig volt az aksija, amikor kibontottam, fellőttem a kedvenc appokat meg körbemustráltam és még így is maradt benne szufla rendesen.
Edigitalból szereztem: http://www.edigital.hu/wifi-tablet/huawei-mediapad-m2-8.0-full-hd-wi-fi-16gb-tablet-silver-%28android%29-p495081.html -
mxr576
csendes tag
Köszi a tippeket!
Ez a hordozható WIFI hotspot nem rossz ötlet, viszont ha már itt tartunk, akkor van 1-2 régi drodos telefonom, amelyek pont meg fognak felelni majd erre a célra egyelőre. Aksijuk nem bír ki majd 4 órát, viszont annyit elvileg igen, amennyit heti rendszerességgel szoktam utazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest