- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Van egy Alcatel One Touch Pop7 típusú tabletem és az a gondom vele, hogy letöltöttem korábban egy játékot, ami most frissíteni akarná magát, de egyszerűen nem tudom, mert ha a Google Playről próbàlnàm frissiteni, kiirja hogy nincs elég hely az eszközön. Pedig be van állitva alapértelmezett letöltésként az SD kártya, amin van még kb 1 GB hely, az a frissités megcsak 85 MB lenne, de valamiért a Belső tárhelyre akarná letölteni... Pedig azon is van kb 500 MB hely... És arra kér, hogy töröljek pár alkalmazást, amit már nem használok. De ez kész röhej... Miért van ez? Egyébként a törlés sem segit. -
Croft-21
őstag
Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Pop 7-ről? Lehet, hogy nem egy Samsung vagy Apple szintű, de netezésre, olvasásra sztem tökéletes. Csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy viszonylag hamar lemerül.
-
Croft-21
őstag
Hali.
A mult héten a telenornál hozzájutottam egy Alcatel One Touch Pop 7 tipusú tablethez, ( a dobozán: one touch P310X) és szeretnék hozzá venni egy flip tokot, de a neten nem találok ehhez a típushoz. Hol lehet hozzá kapni vajon? Eleve nem is talàlok ehhez a tipushoz topikot, csak a one touch pop 8-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest