- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #4562 üzenetére
Nekem ezzel még mindig az ékezetes karakterek támogatása a bajom. Teszt és hír írásánál elengedhetetlen az, hogy a billentyűzeten ott legyenek az ékezetes betűk és azok azonos formában is jelenjenek meg a képernyőn. Az Iconián eddig nem nagyon találtam megoldást, angol beviteli módot tudtam csak aktiválni, az meg nekem használhatatlan.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Asztali gép szintű office munkát nem tudom ki-e lehet váltani androidos programmal, ami nekem van pl puritán, egyszerű, csonkított software (pedig fizetős), ami meg sem közelíti az asztali gépekre szánt microsoft terméket..Ha ez központi kérdés akkor nézz utána jobban, van egy androidos program topik itt a fórumon, talán ott érdemes megkérdezni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Gzula[HUN] #4556 üzenetére
Millió, megy egy office program van. Én személy szerint a Google Docsot használom, mert a felhőben a gépről, telefonról és tabletről is elérem a dokumentumokat.
A billentyűzet, egér és HDD támogatás készüléktől függő. Az Acer Iconia A500 támogatja a billentyűzetet, az egeret nem próbáltam. Az 1,8"-os ASUS külső merevlemezt kezelte gond nélkül. A 2,5"-os USB 3.0-s külső házamat viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest