- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Bocsi, nem láttam a kérdésedet ... sztem nincsen, vissza kellene küldeni Kínába, úh imádkozom, h erre ne kerüljön sor
Becsületére legyen mondva 1ébként az S1 Pro-nak, h az elmúlt kb 1 hónap alatt egy alkalommal sem fagyott le, 1-2 belassulás volt csak amikor jobbnak láttam restartolni. Közben rootoltam is, így Teamviewerrel szépen lehet távolról irányítani, csak a kép van fejjel lefelé de annyi baj legyen -
atala
addikt
Köszi a részletes leírást. Akár mennyi tabletet nézek meg, mindig a wayteq xtab70qci-hez lyukadok ki.
Megnéztem amit ajánlottál.
Concorde Tab Slim- túl drága
Concorde Tab Rokee- nem IPS panel
Concorde Tab Speed jó lenne, de sokan írták, hogy ramaty az össze szerelés, recseg, ropog.
Találtam egy jó navon-t, de az meg 4:3-as volt.Nekem nem kell 2GB RAM, elég 1 GB, de legyen IPS kijelző, és vagy erős 2 magos proci, vagy 4 magos.
-
masholnap
senior tag
-
masholnap
senior tag
hú, kösziszépen....
na pár kérdésem lenne:
- wifi mennyire erős, milyen távolságot bír, falon keresztül műkszik-e
- 4.2.2 vajon mikorra várható erre a gépre? és főleg a root-olt változata. van valami infód?
- töltés esetén nem érzékel rosszul, ha nem fogod a házat?
köszi!és egy kérdés mindenkinek: meg lehet valahol tapizni az Alcor retinás gépét, valaki látta valahol kiállítva?kösziszépen!
-
atala
addikt
"A wayteq xtab 70qci-t inkább szidják, mint dicsérik, sajnos gagyi procit raktak bele, és grafikusan sem túl jó."
Én pont ezt néztem ki a lányomnak.
Mit tudnál ajánlani ez helyett ami ezt tudja? A lényeg:
7" IPS kijelző
Felbontás legalább 1024
1 GB RAM
4 magos proci, vagy valami erősebb 2 magos -
-Faceless-
őstag
Azt nem említetted, hogy sem az a31, sem az rk3188 nem képes teljesen kihajtani egy retina kijelzőt, a magas felbontás miatt gyakran lehet laggolásra számítani, és a gép fogyasztását is jelentősen megnöveli. A TFT kijelzőhöz írtak is általánosítás, habár a betekintési szög csak ~40°-ig marad élvezhető, de többnyire magasabb fényerőt tudnak belőle kicsikarni (napsütésben nem hátrány).
Még annyit hozzátennék, hogy 3000 mAh-s aksival átlag 3-4 órát működnek, 4000 mAh-sal olyan 5-6. (nagy általánosságban)
#Cartman023 Ha 40-et költenél rá, akkor inkább ajánlanám, hogy még 5-öt dobj rá, és vegyél egy Memo pad HD 7-et. MM-ban most 45 ezerért láttam 2 év gyári garival. Az szerintem könnyen lealáz mindent ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest