Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
válasz boborján2 #92331 üzenetére
Nekem Topikgazda úr ajánlotta kb 3 hete, nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve. Sőt, azóta 2 másik ismerősömnek is lett, valamint egy harmadik van úton annyira bejött mindenkinek
Játszani még nem próbáltam de minden másra tökéletes eddig.
Annyi, hogy mindenképp az újabbik modellt kell nézni, (2022-es)
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
racskobalazs
senior tag
válasz boborján2 #92455 üzenetére
Én próbáltam feldugni a 120W-os töltőfejemmel és nem akart látványosan gyorsabban tölteni pedig annak van egy csomó féle kimeneti teljesítménye... Elvileg tud 15W töltést de egy 7000mah akksihoz nézve az úgy is lassú. Még ha a 15W úgy jön ki hogy 5V 3A akkor is 2,3 óra feltölteni. Ha meg mondjuk 12v ~1,5A akkor 5 óra töltés..
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Palapo
aktív tag
válasz boborján2 #92702 üzenetére
Köszi.
Időközben rájöttem, hogy a Xiaomi abból a szempontból sem lenne jó választás, hogy a Google Play Áruház elérése problémás lenne, meg pár dolog is.
Marad a Samsung.Ha kell egy kis izgalom,játék,sport,stratégia akkor ezt ki kell próbálnod: http://www.powerplaymanager.com/r735324
-
Rigormortiis
veterán
válasz boborján2 #93762 üzenetére
Nem. Ez úgy van, hogy drágán lehet szart venni, de olcsón jót nem.
De kb én is ebbe a kátyúba léptem, amikor a mostani tvnket vettük. Ár/érték arányban nagyon jó, felsőbb kategóriás led, aztán átmentünk egy ismerősünkhöz, és a kb 50essel drágább oledjétől...nem éreztem jól magam
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest