- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #94619 üzenetére
Megjött a tablet. Oukitel OT5.
Előnyök: gyors, netezes, YouTube, programok megnyitása, 12 Gb ram miatt nem zár be semmit. Augusztusi hibajavitas jött hozzá. Full gyári android 13, semmi bloatware. Gyárilag egész jó tok+kijelző folia. 60 ezer, nagy akksiHátrány: nehéz, pár percnél tovább nem kényelmes kézben tartani. Nagy a kijelző, emiatt ha döntöd akkor már valamennyire torzul a felső része hiába IPS. Kicsit nehéz átlátni, mert nagy.
Racionálisabb döntésnek érzek egy 9-10 colos tabletet. Egyelőre marad, tesztelgetem. Az biztos, hogy hasonló tudású nagy eséllyel nem lesz idén akcioban 2 ev garival itthonról.
-
bul07
nagyúr
válasz
Én is ezzel a Oukitel OT5 256GB, kék MediaTek Helio G99 , ARM Mali G57 MC2, tablettel szemezek
Sose volt még tabletem, így nem tudom mit várjak tőle, vagy egy tabletőlHogy mire használnám
Douyin videók görgetése(példa videó [link] )
Meg játék, logikai meg hajós játékok , pl Force of Warships: Battleship [link] (Kerestem egy 9hónapos gameplay android videó [link] )Talán ez lesz az első és utolsó tabletem és tanácstalan vagyok
Ez ahogy olvasom mindent tartalmaz nem kel hozzá semmi pluszt vennem(tok, fólia, töltő)Erre a felhasználásra jó lenne ez?
Megéri ez az árát tartósságra?
Tehát hogy garancia lejárta után ugye nem egyből dobhatom a szemétbe, vagy avul el olyan gyorsan hogy két három év múlva még egy egyszerű játék is szaggatna?
(Ugye a alkalmazás/program/játék fejlesztők mára már nem optimalizálnak, hanem majd megoldja hardveresen az eszköz, és így egyre több erőforrást kérnek a alkalmazások programok, játékok. Így amit ma simán bírja lehet hogy két év múlva kevés lesz még ugyan annak az alkalmazásnak/játéknak is.)
Esetleg érdemes hozzá megvenni a +3év garanciát 13e Ft-ért? -
válasz
SaGa59 kolléga jókat írt róla, nálam az unokatestvéréből van kettő is (Blackview Mega 1), nincs panasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bestbuy játékok
- World of Warships
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest