Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Az appdrawer módban minden telepített program ikonja megtalálható, ha felhozod onnan tudsz ritkábban használt programokat elinditani. A rendszeresen használtakat érdemes csak kitenni a főképernyőkre, és így egyszerűbben célzottan lehet a főképernyőket konfigurálni. Ha a főképernyőről törölsz, csak onnan tűnik el az ikon, ha az aplikáció tárból akkor uninstallálod a programot teljesen.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Jelentem "csoda" történt.
Eddig folyamatosan a 3x2-es digitálist akartam kitenni, ami korábban is kint volt. Azt nem tette ki.
Kipróbáltam a 2x3-as digitális halomozottat és láss csodát azt felrarakta. Utána levettem és most már a 3x2-est is engedi.
Na lehet nyugodtan ebédelni...
-
válasz
gyulaszu
üzenetére
Ha kiteszel valamit a kezdőképernyőre, persze, hogy amúgy az alkalmazások között megmarad. Az alkalmazások résznek pont az a lényege, hogy ott az összes alkalmazás megvan. Nem a kezdőképernyőkön ömlesztve. A kezdőre csak azokat rakod ki (akár több oldalra), amiket gyakrabban használsz. Nincs káosz a kezdőlapokon és tudsz róla törölni, új ikont kirakni.
Én egyből átállítom mindenhol, ahol nem így van.
Az órás problémában nem tudok segíteni. Azt látnom kellene élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX