- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
this is life #91429 üzenetére
Szia, köszi szépen az ajánlásokat, közben elhavazódtam és mostanra tudtam egyesével notebookcheck (és egyéb) teszteket átnyálazni.
Eléggé elkeserítő, hogy mindegyiknél van valami erősen kompromisszumos.
- alacsony frekis PWM
- gyenge minőségű és/vagy fényerejű kijelző
- gyenge GPS pontosság
- melegedés
- döcögő rendszer
- megbízhatatlan 2D arcfelismerő
vagy valami más.
(nem csak az általad ajánlott tabnál, azokon kívül megnéztem még 4-5 ígéretesnek tűnő gépet)Úgyhogy most nem tudom, alszom rá még néhányat, pedig nagyon gyorsan le akartam zavarni a kérdést.
Többieknek: váltott lovakkal járok, a főnök ráadásul szereti cserélgetni az autókat, jelenleg legtöbbet egy öreg Experten ülök, de simán lehet, hogy holnaptól valami máson.
A jelenlegi flotta összes autójába odapróbáltam egy iPad Pro-t (ez ~13") és elhelyezhető. A rögzítés simán lehet "paraszt". Szerintem egy dupla tappancsos hosszú flexist veszek hozzá és az autókban meg simán befűzök az adott helyekre drótokat, amivel a tartó hátulján megtekerve tudom pluszban rögzíteni. Műszak előtt ez a 3-4 perc semmi, azért cserébe, hogy ne kelljen állandóan félreállni, kivenni a telefont a tartóból és nézegetni az utcákat. Nekem fontos, hogy egyszerre lássak néhány "háztömböt" (2-3 utcát mind a 4 irányban) és el tudjam olvasni az utcaneveket. Ez a Honor 20 pro-n már nem megy. És akkor már itthon sem ezen böngésznék.A legnagyobb gondom, hogy a tabletek többsége nem éri el a 600 nit-et, a legtöbb az 500-at sem, pedig 600 alatt kötelezővé tenném kihangsúlyozni, hogy csak beltérben használható.
A P11 Pro gen2 teljesen jó lenne, csak a végén vettem észre, hogy pont a GPS kuka benne.
A Telekom tabletnél attól tartok, hogy az első hetekben még pont örülnék a nagy kijelzőnek és csak utána kezdene bosszantani, hogy lassú éa gyenge a kijelző, pedig nagyon vonzó az 5G/LTE megléte 75k HUF összegért.
Tökre nem gondoltam, hogy ennyire kompromisszumos a tabletválaszték még 2 kilós összeg felett is...
Köszi még1x srácok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest