Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• Z.É.T.

őstag

válasz this is life #91429 üzenetére

Szia, köszi szépen az ajánlásokat, közben elhavazódtam és mostanra tudtam egyesével notebookcheck (és egyéb) teszteket átnyálazni.

Eléggé elkeserítő, hogy mindegyiknél van valami erősen kompromisszumos.
    - alacsony frekis PWM
    - gyenge minőségű és/vagy fényerejű kijelző
    - gyenge GPS pontosság
    - melegedés
    - döcögő rendszer
    - megbízhatatlan 2D arcfelismerő
    vagy valami más.
    (nem csak az általad ajánlott tabnál, azokon kívül megnéztem még 4-5 ígéretesnek tűnő gépet)

Úgyhogy most nem tudom, alszom rá még néhányat, pedig nagyon gyorsan le akartam zavarni a kérdést.

Többieknek: váltott lovakkal járok, a főnök ráadásul szereti cserélgetni az autókat, jelenleg legtöbbet egy öreg Experten ülök, de simán lehet, hogy holnaptól valami máson.
    A jelenlegi flotta összes autójába odapróbáltam egy iPad Pro-t (ez ~13") és elhelyezhető. A rögzítés simán lehet "paraszt". Szerintem egy dupla tappancsos hosszú flexist veszek hozzá és az autókban meg simán befűzök az adott helyekre drótokat, amivel a tartó hátulján megtekerve tudom pluszban rögzíteni. Műszak előtt ez a 3-4 perc semmi, azért cserébe, hogy ne kelljen állandóan félreállni, kivenni a telefont a tartóból és nézegetni az utcákat. Nekem fontos, hogy egyszerre lássak néhány "háztömböt" (2-3 utcát mind a 4 irányban) és el tudjam olvasni az utcaneveket. Ez a Honor 20 pro-n már nem megy. És akkor már itthon sem ezen böngésznék.

A legnagyobb gondom, hogy a tabletek többsége nem éri el a 600 nit-et, a legtöbb az 500-at sem, pedig 600 alatt kötelezővé tenném kihangsúlyozni, hogy csak beltérben használható.

A P11 Pro gen2 teljesen jó lenne, csak a végén vettem észre, hogy pont a GPS kuka benne.

A Telekom tabletnél attól tartok, hogy az első hetekben még pont örülnék a nagy kijelzőnek és csak utána kezdene bosszantani, hogy lassú éa gyenge a kijelző, pedig nagyon vonzó az 5G/LTE megléte 75k HUF összegért.

Tökre nem gondoltam, hogy ennyire kompromisszumos a tabletválaszték még 2 kilós összeg felett is...

Köszi még1x srácok!

Új hozzászólás Aktív témák