- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Ami negatívumokat tapasztaltam eddig az új Archosban:
- A rendszer teljes optimalizációja hiányzik, értem ez alatt, hogy a kijelző forgatás nem egyszer él külön életet, vagy adja meg magát, hiába van kalibrálva.
- Bár júliustól már Google partner az Archos, érdekes módon mégsem a honeycombos Market van a készüléken, hanem a mobilokra szánt újabb Market.
- A kijelző betekintési szögeivel még nincsenek is gondok, de amikor már kisebb nyomásra is világosodik az ujjam körül, az rettenetes.
- Ugyan ez igaz arra is, hogy a hátlapon is van egy pont, aminél ha fogom, akkor a kijelzőn világos folt jelenik meg.
- Ugyan az a műanyag ház mint az 8. generációnál, viszont recsegősebb, valamivel gagyibb hatása van már így
- A kijelző egyáltalán nem tűnik védettnek bármilyen karc ellen, mint a többi eszköznél
- Market elég sok alkalmazást nem talál, ami esetleg más, hasonló paraméterű készüléken mehet.
- Nagyon jó az opcionális 3G stick, viszont beledugtam, kifele meg már jött vele az USB csatlakozó is a házból, majdnem teljesen kirántottam, úgy bele szorul gyárilag.Így első blikkre ezek jutottak eszembe, mint negatívumok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged