- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
Megnéztem a tesztjét, szerintem jól döntöttél, ár/érték arányban ez a legjobb ajánlat jelenleg. Sajnos a pandémia meg az ebből fakadó chiphiány feljebb húzta az árakat, valszeg kevesebbe már nem is fognak a műszaki cikkek kerülni (de 200k a minimálbér, örüljünk..)
Nekem nem volt ekkora keretem, úgy voltam vele hogy ha felbukkan valami használtan jó áron akkor lecsapok rá, unalmas perceimben mindig a hirdetéseket nézegettem. Már majdnem megrendeltem egy régi Honeycombos Panasonic tabot amikor feltették ezt a Samsungot, gyakorlatilag egyszerre lecsaptam rá. Annyi a viszonylagos hátránya hogy 6-os Android van rajta és a ROM csak 16 GB. Ilyen állapotban, ennyiért viszont nekem így is megérte. Kár hogy tokot nem találok hozzá sehol, így csak otthon merem használni.
-
®abstract®
őstag
válasz
rtitusz #87138 üzenetére
itt van előttem a huawei M5 tabletem ami 3 éves lesz ebben a hónapban. osszehasonlitottam evvel a realme pad l.
hardver-tarhely sebesseg-antutu benchmark stb.
a Kirin 960 kepest a Mediatek G80 gyengébb
tárhely sebesség-kicsit gyorsabb a realme
antutu bennchmark=az M5 jobb.
tehát ez a hardver egy 3-4 éves tablethez hasonlít inkabb,hosszabb távra biztos nem vettem volna ilyet,mar ne is haragudj
2021 s Lenovo tabletek is nagyon jók lettek
ez a realme pad tablet jobb vétel lehet 128/6 gb ram társaságában.
inkább vetted volna+a Saomi Pad 5 ami kb 2X ennyibe kerül igaz,de az egy nagyon erős-gyors-idōtalló-jó kijelzővel szerelt vas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest