- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Értelmetlenül háborogni...-> Konkrét és érzésem szerint kellően megalapozott és jogos kritikát és kifogást fogalmaztam meg egy a felhasználókra nézve kedvezőtlen, kellemetlen és értelmetlen, konkrét technikai dolog (tény), hiányosság és korlátozás kapcsán, ami főleg a Google és a gyártók hozzáállását illette. Azt hiszem ehhez ebben szituációban csak jogomban áll hangot adni, de egyébként is... Alap. 1000 bocsánat ha ez a konzumer megközelítésű kritikai aspektus mások szemében kellemetlenül hat, de gondolom nem dőlt tőle rájuk a házuk fala és csak túlélik valahogy ezzel a tudattal is. (Bár ez esetben messze nem ez volt a hsz.-ed kiváltó oka, ezt már írtam...)
Az összefoglaló kapcsán pedig csak egy javaslatot tettem és rávilágítottam egy potenciálisan és könnyen javítható és pótolható (és szerintem fontos) hiányosságára, semmi több...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest