- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Én pont fordítva vagyok,mert a telefon mindig nálam van,mert nem nagy zsebben elfér,jó az,hogy megkapjak egy fontos emailt,vagy meg tudjak nézni valamit gyorsan,a tabletet meg akkor viszem magammal,ha tudom hogy használni is fogom.Emiatt adtam el a Z2-t,mert minek egy erőgép telefon,ha ki se használom a fene kuksolja órákig az 5"-t jojózik a szemem,most egy Op3nDott telefont használok ilyen célra,inkább veszek egy "bika" 8" táblát mert inkább az legyen gyorsabb,mint a telefonom. De hát kinek mi a fontos,nem vagyunk egyformák.
Nekem most lenne is pénzem a Sony-ra,de valahogy sajnálok kiadni 100-at érte. Van egy szintén Op3nDott táblám - még akkor vettem amikor megjelent 24-ért -,és nemtudom megéri-e,főleg a mostani 15000-es árhoz képest,hogy több mint 6-szor annyiba kerül,mert a teszkóssal abszolút semmi gond nincs maga teljesítményében jó,még felül is múlja amit várna az ember,akkuidő szintén jó,kijelző is rendben van. Lehet érdemes lenne várni kicsit,hátha dobnak piacra valami újdonságokat,esetleg 64 bites procikkal,olcsóbban nagyobb tudással.(nemtudom ennek felhasználó szempontjából van-e értelme,észreveszi-e..).
Az a gond,hogy 8"-osból túl nagy kínálat nincs,amire azt mondanám,hogy na ez megéri,és mondjuk van neve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest