- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Én pont fordítva vagyok,mert a telefon mindig nálam van,mert nem nagy zsebben elfér,jó az,hogy megkapjak egy fontos emailt,vagy meg tudjak nézni valamit gyorsan,a tabletet meg akkor viszem magammal,ha tudom hogy használni is fogom.Emiatt adtam el a Z2-t,mert minek egy erőgép telefon,ha ki se használom a fene kuksolja órákig az 5"-t jojózik a szemem,most egy Op3nDott telefont használok ilyen célra,inkább veszek egy "bika" 8" táblát mert inkább az legyen gyorsabb,mint a telefonom. De hát kinek mi a fontos,nem vagyunk egyformák.
Nekem most lenne is pénzem a Sony-ra,de valahogy sajnálok kiadni 100-at érte. Van egy szintén Op3nDott táblám - még akkor vettem amikor megjelent 24-ért -,és nemtudom megéri-e,főleg a mostani 15000-es árhoz képest,hogy több mint 6-szor annyiba kerül,mert a teszkóssal abszolút semmi gond nincs maga teljesítményében jó,még felül is múlja amit várna az ember,akkuidő szintén jó,kijelző is rendben van. Lehet érdemes lenne várni kicsit,hátha dobnak piacra valami újdonságokat,esetleg 64 bites procikkal,olcsóbban nagyobb tudással.(nemtudom ennek felhasználó szempontjából van-e értelme,észreveszi-e..).
Az a gond,hogy 8"-osból túl nagy kínálat nincs,amire azt mondanám,hogy na ez megéri,és mondjuk van neve is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest