- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
szabopeter73 #54269 üzenetére
Ez mindenesetre érdembeli válasz a tinydeal - től, még ha igen laza is.
Kapd szét, recovery, wipe, hadd szóljon. Ha itthon veszel valamit, akkor szinte ha már rossz szögből nézel a készülékre ugrott a garancia.
Ha nem lennének itt kelzsocáék, túrhatnád az xda fórumot, azt nézhetnél, mint Jenő a moziban.Egy biztos: környezetbarátabb megoldás. Nem kell minden egyes "apróság miatt" elvinni a kereskedőhöz az eszközt, az meg továbbküldi a szervizbe. Utána meg vissza az egész.
Kérdés hol húzódik az a határ, ahol a user nyugodtan nézzen be a motorháztető alá és nézze meg minden gyertya rendesen a helyén van-e.
Ha viszont pl a kijelző szalagkábelét ki kellene majd cserélni, na az már újabb izgalmas kérdéseket von maga után. Küldenek ők neked egyet? Megveszed te ők meg kifizetik? -
kelzsoca
félisten
válasz
szabopeter73 #54269 üzenetére
Ad 1. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán el lehet-e távolítani az akksit, sőt abban sem vagyok biztos, hogy én le tudnám-e szedni a hátulját fizikai károsodás nélkül, ugyanis nem látok rajta olyan helyet, ahol meg lehetne bontani a tabletet.
Szélére fordítod a készüléket, majd vagy körömmel vagy ha van otthon pengető akkor azzal benyúlsz óvatosan a kijelző és a hátlap találkozási ponjánál, majd ha sikerültakár 1 kis karmot is "kiengedni" szépen végighaladsz amíg az egész hátlap le nem jön, mint egy telefon hátlap.
Az akkumulátort ennél a készüléknél könnyen el tudod távolítani, mivel kis csatlakozóval kapcsolódik a pcb-hez, amit le tudsz húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest