Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabopeter73
csendes tag
válasz
kurtuzov #54140 üzenetére
Szia!
Tinydealtól rendeltem, ahogy az előbb írtam nekem eddig semmi gondom nem volt velük. Most is egy napon belül válaszoltak, tegnap ment a viszontválasz feléjük, küldtem fényképet a hibáról, az ügyintéző csak javasolta, hogy youtubera rakjak fel videót róla. Odáig még nem jutottunk, hogy visszaküldés hogyan lenne, és annak díját ki fizeti. Tegnap felvetette egy fórumtárs, hogy paypal most átvállalja a visszaküldés díját, de én nem találtam ilyen opciót a paypal oldalon.
Maga a készülék egyébként 96 dollár volt akciósan, vám és áfa nélkül mindenképp remek vétel. Ami kicsit aggaszt, hogy most úgy láttam kifogytak ebből a termékből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest