- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
tjb007 #53903 üzenetére
Köszönöm
Nagyon gondolkodom még ebben az 1GB ramban. Nem értem, hogy az LG miért tett jobb hardvert a 8-as tabjába, hardverileg azt venném, kijelzőileg a 10-est. Szóval még 1 kicsit tipródom... Leginkább ez az 1GB ram zavar. Vagy a kijelzőböl kellene alább adnom, vagy a ramot kellene elfogadni, vagy az a 80kHUF-os árat nem lőttem be jól.
Ha mondjuk szeretnék 1,5, de leginkább 2GB ramot, akkor mi az amit ajánlanál? Mondjuk felejtsük el az ár limitet (na azért ne teljesen), de szóval mi az ami a legolcsóbban ad 10 colon 2GB ramot? És amit úgy érdemes is megvenni.
(Természetesen én is keresgéltem, de nem mondanék típusokat, hogy ne befolyásoljam amit te ajánlasz)Amúgy az is érdekelne, hogy Te mit használsz? Egy fórum szakértő, aki benne van a témában, ismeri a lehetőségeket/típusokat, mi mellett tette le a voksát?
Azolcsóság: köszönöm neked is a segítséget, de megmondom őszintén, hogy olyan márkákat írtál, amiket még az életemben nem is hallottam, egy kicsit nehezen tájékozódom, egyelőre örülök, ha az ismertebb márkáknak feltérképezem a választékát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Változatos hardverbokréta
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest