- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Amúgy tényleg nagyon jónak tűnik a rendszer rajta, megakadás nagyon ritka, gyorsan történik minden, többeknek mutattam már, mindenki mondta, hogy gyors.
Egyik Euronics-es eladó ismerősömnek is mutattam a gépet, úgy, hogy előtte ő még az üzletben lévőt sem próbálta. Tudni kell, hogy jó pár gép átmegy a keze között. Amikor a kezébe adtam és feloldotta, meglepődött tekintete volt, és mondta kapásból, hogy "hú, de kis korrekt" "de jó a kijelző", "milyen kis gyors".
Egyedül az akku időn lehetne még javítani valamicskét. Múltkor leírtam, illetve a tesztemben is szerepelni fog, de azért újra beteszem:
"Minimum fényerőn, wifivel kb. 3,5-4 óra aktív kijelzővel lehet használni a készüléket, videólejátszás wifi nélkül elvileg már valamivel több. Kihoztam már belőle olyan üzemidőt, amikor 1 napot 7 órát és 5 percet ment, vegyesen, készenlétben és aktív kijelzővel, legalacsonyabb fényerőn, wifivel, 3D-s játékkal, ebből az összes, aktív kijelzővel eltöltött idő pedig így 4 óra 15 percre adódott.
Másik eset pedig az eleinte kikapcsolt wifivel, majd kb. fél óra bekapcsolt wifivel, legalacsonyabb háttérvilágítással, irodai feladat ellátása során, majd a fél óra netezéssel, összesen akkuról ment 7 óra 50 percet, amelyből az aktív kijelző használat 5 óra 29 percet tett ki, ekkor pedig 4%-ig hagytam merülni."Nos szerintetek ez most milyennek számít, figyelembe véve a hardvert, kijelzőt, a 3000mAh akkut illetve az árat??
(ami szerintem feltűnő, hogy a minimum kijelző fényerő is elég magas, lehet ez befolyásol valamit? tehát mondjuk a mostani minimum fényerő egy másik gép esetén már lehet, hogy 30-40%-t jelentene, és ezért bír annyit amennyit)
Egy kis videó a működésről:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple MacBook
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest