Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laci13
üzenetére
Szerintem az n10-nel tamogatotsag teren nincs jobb valasztas, az appok 2 evi de szerintem joval tovabb is enni fognak rajta, nekem egy 2 magos samu van es szinte mindent elvisz amit ratelepitek. Az n10 meg boven 2-szer erosebb hw, fejlesztoi tab, igy ami tutti ,hogy a frissitesek 1-1.5 evig még jonnek ra, utana meg ott lesz az xda illetve a cm romok alternativanak. Amugy a droid ha jol van optimalizalva mar 2 magon is tokeletesen fut, mukodik , a 4 mag es tsai szerintem kicsit marketing szagu hogy legyen mivel eladni a termeket, meg aztan ha van ero a socban akkor nem kell annyira szenne optimalizalni sem az appokat sem a rendszert. Ezt amugy nagy altalanossagban ertem. N10 jo valasztas, de lehet akar az acer iconia a701 is a hw ugyanaz,vagy asus tf700 is ezek egy kategoria.. De tamogatas teren az n10 viszi szerintem a palmat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX