- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Háááát, az ára jónaktűnik, de az alakja(formája, mérete) kissé meglepő, nemtudom hogytudnám megszokni ezt a nyujtott kütyüt.
Egyébiránt, szerintem még nem túl sok app használja ki a dual-core procit, kicsit korai még olyat venni.
Majd kiforrja magát persze ezis, de ha ennek terhére inkább a GSM modult és a GPS-t pakolják bele és az USB host-ot, az szerintem perpillanat sokkalta hasznosabb.
Persze mondom én ezt a tévedés maximális kockázatával, kizárólag magánvéleményként... -
kolosanyi
veterán
Megnéztem, köszi szépen. Nem tűnik rossznak.
Még nem tudom, hogy milyet akarok egyébként, egyelőre csak nézelődök. Jó lenne A9-es, hiszen frisebb hardver. Viszont nekem fontos az USB OTG (tudom, hogy ebben van), de a GPS meg a 3G se utolsó dolog, ha van, bár ezek a telómban is vannak, így nem létszükséglet.
Legjobb lenne egy 8-9 collos, tegrás, kapacitív, multitouchos, GPS-es, 3G-s cucc, lehetőleg nem túl drágán. Persze ilyen egyelőre nincs, úgyhogy a biliből kihúzom a kezem, mert belelóg.szerk.: Egyébként, amit te linkeltél az formára szinte egy az egyben ugyanaz, amit én másoltam ide. Persze tudom, hogy ez a kínaiaknál nem mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest