Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova89
csendes tag
válasz
zsibvásár
üzenetére
Hello mindenkinek! nagy kérésem és elemzés értékelés kellene és egy egyhangu válasz

én egy olcsó tablet gépet akarok és 3 lehetőségem van, mondjátok meg meikel megyek a legtöbre!
Wayteq x-Pad-70 vagy deam dps 7 avagy concord tab 7015 ez a 3 lehetőség van mind 15000Ft de nekem csak egyik kell és a jobbik ,ha lehet nézzük azt a részét minél több játékot vigyen és jobakat.
mind elméletileg 1.2Ghz cpu mind mali 400 és mind ddr3 512 ram
nekem van egy myaudio 708w kölcsönbe most ugyan ezen elkotás Alwinner A13 cortex A8 mali 400mp1 ,de nem kompatibilis semmivel modern combat 2 nem megy batman és shadow gun sem megy asphalt 7 szintén angry birds sem vagy kifagy vagy kilép... ics 4.0 van rajta.
ugyhallotam a többi 3 amit írtam az viszi ezeket szeretném tudni ,hogy igaz e ? meg ,h tényleg meik éri meg leginkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX