Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
válasz
JohnnyX
üzenetére
Üdv!
Kb egy hete vettem egy ilyen tabletet (a fehéret
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Összességében én azt mondom,hogy ezért az árért vidáman megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), én az eddigi tapasztalataim alapján nyugott szívvel tudom ajánlani. Nyilván nem kell tőle csodát várni, de akadásmentes a menü, videót néztem, 720p-t erőlködés nélkül vitte, játékoknál nyílván egy ilyen gép nem fog remekelni, fruit ninja és társai szintű és erőforrásigényű játékokat szépen vitte. Talán a hangszóróba tudnék belekötni, nekem kicsit tompának hangzik, de nem annyira zavaró, fülhallgatóval meg nincs is ilyen probléma. Akku is elég jól bírja, 40 perces sorozatrész (igaz minimum fényerőn, mellesleg teljesen elég azon is) 12%-ot vett le. Kamerát max Skype-hoz, arra jó, normális fényképezésre nem ajánlom.
Dr.NX