Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #24810 üzenetére
70-ért valóban nincs. De 80 ezer a fentebb már említett A200-as Acer, ráadásul az 32GB-os, ha valakinek ez számít. Persze ez csak a felső kategóriás 10"-osok legalsó lépcsője, cserébe viszont mennek rajta a játékok alapból is és magyar garancia van rájuk, de hát ki hogy szereti.
Neked semmire nem való a 7"-os, más a 10"-lal van így, ez egyéni felhasználási feltételektől függ.
És igen, 185 ezer forint volt a Dell Streak 2010 szeptemberében mikor megjelent. Volt akkora szerencsém, hogy én voltam az első magyar aki tesztelhette a készüléket hazánkból. Az akkori csúcskategória volt, így nem is volt meglepő az ár, az Apple is drágább volt akkor még úgy, hogy hivatalosan nem is volt megvásárolható. Persze idővel lement az ára, 2011 elején az utolsó darabok 60 ezerért találtak gazdára, de még akkor is jó vétel volt.
Sőt, nemrégen még én is vettem magamnak egy zsír újat 32 ezer forintért, bár mivel nem volt rá szükségem, így adtam is tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest