- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #24810 üzenetére
70-ért valóban nincs. De 80 ezer a fentebb már említett A200-as Acer, ráadásul az 32GB-os, ha valakinek ez számít. Persze ez csak a felső kategóriás 10"-osok legalsó lépcsője, cserébe viszont mennek rajta a játékok alapból is és magyar garancia van rájuk, de hát ki hogy szereti.
Neked semmire nem való a 7"-os, más a 10"-lal van így, ez egyéni felhasználási feltételektől függ.
És igen, 185 ezer forint volt a Dell Streak 2010 szeptemberében mikor megjelent. Volt akkora szerencsém, hogy én voltam az első magyar aki tesztelhette a készüléket hazánkból. Az akkori csúcskategória volt, így nem is volt meglepő az ár, az Apple is drágább volt akkor még úgy, hogy hivatalosan nem is volt megvásárolható. Persze idővel lement az ára, 2011 elején az utolsó darabok 60 ezerért találtak gazdára, de még akkor is jó vétel volt.
Sőt, nemrégen még én is vettem magamnak egy zsír újat 32 ezer forintért, bár mivel nem volt rá szükségem, így adtam is tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Call of Duty: Warzone
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest