- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tussky
tag
válasz
dugesz77 #23877 üzenetére
Hát a srác valami tablet mániás,összesen 35 van/volt neki ainol,teclast,window,cube,nexus 7,stb. Elsősorban arra alapoztam amit ő mondott,illetve amit az ottani fórumon írtak. Ő annyit emelt ki,hogy a window n70 illetve a cube mini nem melegszik annyira mint amennyire az AML8726-MX SoC-os tabletek amik voltak neki. Őszintén szólva ezzel nem is foglalkoztam,amíg nem említette meg nekem.
@Gege94: Pandawillről rendeltem ezt. Onda-val az volt a bajom,hogy a root-olásról nem kaptam tiszta képet Elvileg rootolva vannak gyárilag,gyakorlatilag akár melyik webshopba kérdeztem ennek pont az ellenkezőjét mondták. A Slatedroid-on annyit tudtam meg,hogy jó kis cucc a support is jó rá,ha RK3066-os lett volna én is azt veszem,de meggyőztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest