Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ynot2day

csendes tag

válasz Somacsek #14460 üzenetére

Üdv!

Egyre jobban az az érzésem, hogy vmi nem kerek ezzel a tablettel (POV Protab 2 IPS).

Éjjel a töltőn volt, végig ment a wifi, hiába állítom bárhová a kiválasztó kapcsolót (wifit kikapcsolja-e amikor alszik). Most beállítottam arra, hogy soha ne tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben, majd meglátom este, kikapcsolt-e.
    Mondjuk azt én sem értem, miért erre írja, hogy megnövekedhet az adatforgalom. Még az is lehet, hogy csak vmi rossz magyarítás ez az ablak, majd megnézem, angolul hogyan szól pontosan ez a menüpont. Esetleg vkinek van ötlete?

Az akksiról: Reggel 100%-nál bekapcsolva a képernyőt 10 perc index olvasgatás után 89% töltöttséget jelez. Ez normális?

Valahol olvastam vmi akkumulátor kalibrációról? Mi az? Nekem eddig 4xvolt feltöltve a masina és mindig 100%-ra töltöm egy egész éjjel, aztán 15-20%-ra merítem. Valami plusz okosságot kellene csináljak még? (Azon kívül, hogy visszaviszem a boltnak 8 napon belül .. ha ez az aksi téma így marad, akkor tényleg elszáll a bizalmam.)

Új hozzászólás Aktív témák