- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10811 üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest