Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa
üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX