- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Én január közepén rendeltem, de még nem adták fel. De ahogy olvastam, mindenhol hiány az Ainol Novo 7 Aurora.
Én nem aggódok, mert láttam, hogy korábban teljesen korrekten megkapták az emberek a pandawill-es rendelésüket. Most is vannak olyanok, akik még időben rendeltek, és ott van már náluk. Nem kell aggódni, szerintem az korrekt részükről, hogy adtak engedményt, meg elnézést kértek. El tudod képzelni mi lehet most náluk, hogy még mindig nincs készletük?
Csak mi itt ezen a fórumon vagyunk vagy 10-en, akik Ainol készüléket rendeltünk tőlük. Pedig ez egy kis ország, kis fórum, kis közösség...Ami meg azt illeti, szerintem bőven megér annyit, hogy kicsit várok - annak tudatában, hogy Holdújév idején rendeltem, és láttam, hogy máskor is volt már emiatt fennakadás a kínai rendelésekkel -, és megkapok egy készüléket mindennel együtt negyed, ötöd áron egy iPad2 höz képest.
Ja, és hogy volt nekik készleten? Ezt honnan tudod? Már amikor én rendeltem, ki volt írva január közepén, hogy a Holdújév miatt készlethiányuk áll fenn...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magyarított Android alkalmazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest