Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
válasz Nara19 #10212 üzenetére
Köszönöm, jogos
mondjuk én ~a4 formátumú magazinokból indultam ki.
A kérdéskör második részével kapcsolatban meglátás?
"Ha lassan (jön a 3as, mennek le picit az árak) sikerülne 60-70között lőni egy ipad1-et az jó megoldás lenne? 2es már többször volt a kezemben, az tényleg bika, az 1est nem ismerem hogy hol van hozzá képest tudásban/sebességben.
Illetve egy ipad mennyivel jobb/rosszabb egy xpad70/100 vagy 7020/10.1-hez képest?" -
Luissimo
veterán
-
Sanzaa
senior tag
válasz Nara19 #11002 üzenetére
A Samsung az Apple-lel akar versenyezni vagy el akar adni egy halom gépet? Valószínűleg mindkettő. De a WayteQ selejtes iPad kijelzős gépeinek megjelenése miatt, amelyek már így is hónapokat csúsztak, nem kell túlzottan sietniük. A WayteQ egy tablettel jött ki nagy nehezen, amíg a Concorde rövid időn belül 3-mal fog. Ha már most jobb a 9.7 IPS, mint az Xad100, akkor később is az lesz.
A ,,Concorde Vásárlói Club' pedig az én kezdeményezésem, nem a ConCorde Kft.-é.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
tvamos
nagyúr
válasz Nara19 #11217 üzenetére
Nekem a 7" 800*480-as felbontás abszolut hasznavehetetlennek bizonyult. Viszont ugyanezen meretben (7") az 1024*600 (Galaxy tab plus) teljesen megfelelonek tunt. (Sajnos nem volt lehetosegem orakig nezegetni, csak futolag)
A 10" 1024*800-rol meg mar leirtam, mik a tapasztalataim.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Nara19 #12479 üzenetére
Kicsit visszakanyarodva a Huawei IDEOS S7 Slim-re...
Ezt talaltam, mint utolso fozott GB ROM-ot:
PIRATE 2.5 android 2.3.7
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1562969
// csak le kell gorgetni az oldal aljara, felul a 2.0-rol van szo!Meg itt egy leirast, a rootolasrol, meg ilyenek:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=3703.0
Meg itt:
http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179:huawei-ideos-s7-slim-masodik-menet-oesszefoglalo&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105#FW
Itt is dumcsiznak rola:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1309453877
Persze itt a Mobilarenan is dumcsiznak rola:
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_ideos_s7_slim_valahogy_igy_kell_ezt/hsz_1-50.html
de ez utolsonak nem sok vege van..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
vamzi
senior tag
válasz Nara19 #12492 üzenetére
Azért ezt így nem jelenteném ki, hogy nem munkára szánják... A cégnél például csak munkára használjuk a tableteket, privátba pedig majd ami jön nekem, az is arra lesz hivatott, hogy kiváltsa nekem az asztali gépet. És igen, szerkesztőszoftvereket fogok használni (CAD, PS, különböző IDE-k, stb...) A film, zene, böngészés pedig megoldható a tableten is.
-
ricsi99
addikt
válasz Nara19 #13928 üzenetére
Le-Pan TC970
Kinai csoda nem tom otthon forgalamzzak e. Usb nincs rajta csak toltokabelem van.
Mount azt hiszem linux kifejezes amikor egy tartalmat egy konyvtarhoz csatolnak mintha win alatt halozati meghajtot kapcsolsz... csak azert kellene mert a feliratos filmekhez a lejatszo nem talalja a filet azt kolon kell meg atmasolgatni meg jo lenne pl a halozati meghajtora 1-1 ben tudna a tablett mentegetni avagy megnyitogatni ,nem kellene kolon minden file hoz ezt a progit kulon elinditaniEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Attici
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz Nara19 #21949 üzenetére
Akkor azok jó régiek lehetnek mert a Nook Simple Touch Pearl kijelzős, az Amazon jelenleg elérhető olvasói (amiket kép formájában linkeltem) a Paperwhite kivételével szintén azok, a jelenleg nem elérhető (kifutott?) Kindle 4 és Kindle Touch szintén Pearl, arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy a Pearl az újabb és a papíron jobb tulajdonságokkal rendelkező, nem a Vizplex
-
Viszlát
addikt
válasz Nara19 #22483 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Szerkeszteni nem lenne fontos a tableten, csak a prezentáció megtartásához használná drága jó édesapám. Elromlott a laptopja és azt mondja, hogy az asztali gép mellett semmi másra nem használja, csak erre, de ezért meg alapvetően teljesen felesleges laptopot tartani. Első körben egy netbookra gondoltam, de aztán beugrott, hogy egy tablet még frankóbb lenne (az ő projektorán van hdmi bemenet).
Arról nem írtál, hogy van előadói nézet ebben a felállásban?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
hamyka
senior tag
válasz Nara19 #23163 üzenetére
Csak egy ötlet, hogy össze írni a legolcsobbtól-legdrágábbig melyik tablet mire jó mivel elég sokszor kérdezik itt a fórumon hogy melyik a legjobb tablet, aki jobban tesztel össze írhatná és be kerülhetne a legelső indító hsz-be és a listát mindig bővítenétek
Ám szóljatok ha valami rosszat mondtam
Comodó új távlatok...........
-
Bozek
nagyúr
válasz Nara19 #41333 üzenetére
Igen. Akkor cáfoljuk meg a Nexus 7-ről leírtakat egy statisztikával.
A szerviz szót tartalmazó hozzászólások aránya a táblagépek saját topikjaiban:
MyAudio 808 DCC: 4,2 %
Galaxy Tab 2 10.1: 1,59 %
Asus Memopad HD 7: 1,38 %
Nexus 7: 1,32%
Galaxy Tab 2 7: 0,98 %Persze ebből nem derül ki, hogy hány olyan kérdés volt, hogy "van-e normális szerviz Magyarországon". Azt már nagy munka lenne átbogarászni.
[ Szerkesztve ]
-
garcia66
tag
válasz Nara19 #41754 üzenetére
Szia.
Tényleg elbizonytalanítottál , ezért ma bementem az MM-be, és megnéztem mindkettőt - de nem lettem biztosabb semmiben. Az Asus tényleg mozog a bal alján (az Asus felirat velem szemben volt), mintha szét akarna válni. A Samsung meg mint az új. Persze, azt nem tudhatom, melyiket nyomogatták többet. A felbontásbeli különbséget én nem érzékeltem, de tényleg gyorsabb talán az Asus. Mellette áll még a kb. 10,8GB szabad belső memória a Samsung kb.4,3GB-val (ezeket mutatták a gépek). De a Samsung szervizhálózata (szvsz) jobb.
Veszek egy 15k-s modellt valamelyik multinál, azt jó éjszakát
Kár annyit gondolkodni....."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
G.Peter
aktív tag
válasz Nara19 #42267 üzenetére
Semmi gond, minden plusz infó jól jön 16 GB-os Nexusról van szó, az OTG miatt elég lesz annyi. Nem nagyon akarok FHD filmeket, vagy a teljes zeneállományomat tárolni rajta... A hátsó kamera nélkül megleszek, még telefonon se sokszor használom, nemhogy táblagépen.
Ha a frissítéseket is figyelembe veszem, akkor most már biztos marad a Nexus, köszi[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz Nara19 #43515 üzenetére
Nara19, tjb007: kíváncsi voltam, mert Nexus 7 32gb-t vettem Edigitalban tegnap. De rossz a wifi vevője, emiatt vissza fogom ma vinni. És ha esetleg cserét ajánlanak, akkor bepróbáljam-e az Asus-t vagy maradjak a Nexus-nál. Úgy tűnik maradok a Nexusnál, remélhetőleg jó lesz. Fura, hogy a fórumában írják, hogy 10-12 méter és 2 falon túl is jó a jel, nekem meg már 4 méterre nincs semmi, ahol a telefonom és egy iPad is jól megy.
-
snake888
tag
válasz Nara19 #43646 üzenetére
Köszi! Jobban utána jártam. Az asus nem kezeli az OTG-t,az acer igen.Az asus kijelzője szebb.De a nyolc coll az acer mellett szól,még ha kissebb is a felbontás.Alig észrevehető ekkora felületen.A frissítés mindkettőnél elég jó, naprakész.Asusra 2 év gari,acerre 1év. Asusnál többnek volt panasz a kártyaolvasóra.Acernek van hdmi kimenet. Sok a pro és kontra, nem tudok dönteni.
-
greg83
csendes tag
válasz Nara19 #43814 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Annyiban változott a helyzet, hogy kibővíteném az igényeket azzal, hogy ha már tablet, a pdf formátumú könyvek olvasásán kívül legyen alkalmas filmek nézésére is élvezhető minőségben. Ez alapján kb 30ezer forintig van jó vétel, ami műszakilag is megbízható? -
mexel
veterán
válasz Nara19 #44462 üzenetére
Nézd meg a képet is Remélem még az van ott. ( az enyémet elvitték, illetve azt ami felesleges volt )
Vagy a főoldali reklámot nézd. Nem könnyű hirtelen kihámozni az akció lényegét, és azt semértem miért csak reggel 8 és este 8 között leadott megrendelésekre van az akció, de ők tudják[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest