- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mit tudtok, teljesítmény és fogyasztás tekintetében mi a különbség egy Exynos 4412 és egy MTK8389 között? Ez alapján alap terhelésnél nincs nagy különbség, meghajtva nagyobb az Exynos teljesítménye de a fogyasztása is. Esetleg személyes tapasztalatok? Az akku a 4412-es gépben 15%-kal nagyobb, ezért is érdekel, hogy kompenzálja-e ez döntetlenre a fogyasztást. Ha igen, akkor elgondolkodok a megvételén, ha nem, akkor inkább a kisebb fogyasztás...
-
válasz
randras #42188 üzenetére
Épp csak átment rajtam, annyit nyomkodtam meg, hogy melléraktam az ifive x2-t. Ugyanolyan király mindkettő kijelzője, de az M7 rövidebb, ami szimpatikus benne. Nekem egy kicsit már túl nagy mindkettő, a 8" tűnik ideálisnak (remélem, a Gpad hamar másolatot kap, mert nincs kedvem 110-120k-t kifizetni egy 3G-s változatért, a Samu másolat - 1 2 - pedig nem tetszik annyira)
-
válasz
christyna4 #41374 üzenetére
Feltehetőleg a fényérzékelőt (ezzel méri a külső fényt és állítja be a kijelző fényerejét) kevered össze második kamerával...
-
válasz
monti0222w #38422 üzenetére
Nem is volt célom, hogy bárkinek tetsszen, csak jelzés volt, hogy megérkeztek.
-
válasz
banderasz77 #38220 üzenetére
Épp azért mondtam, hogy csak a fizetéskor van meg, addig nincs.
Az nem elég, hogy a kosárban van (ahogy más online bolt esetén sem elég, akár az edigital-nál sem). Az csak olyan, hogy elkezdted a vásárlási szándékodat, a hétköznapi életben olyan ,mintha elindultál volna a boltba otthonról.
Ha a mai vagy holnapi akcióban szeretnél valamit, nagyon igyekezz végigvinni, jelentkezz be előre a pandawill oldalán, hogy azzal se menjen az idő. Sietned kell, h ki akarod fogni az első árat (mivel lassú a netem, eddig csak egyszer sikerült nekem)syberia
Mire akarod használni a tabot? Könnyen lehet önkínzás a vége...
Egyébként nem kapott jobb belsőt, mint a kínai tabok, sőt, gyengébb kínai belsője van, mint a kínai tabok többségének. -
válasz
banderasz77 #38216 üzenetére
Legyél bejelentkezve, tedd kosárba, valamint fizess, majd a fizetés után a Pandawill oldalán véglegesítsd a rendelésed. Ekkor van meg.
-
Valaki kérdezett tőlem úgy egy hete infókat 10"-es tabletekkel kapcsolatban az itt olvasottak után, de nem találom a privátok között.
Ha olvasod, dobj rám megint egy üzit, légyszi. -
válasz
peterk #37725 üzenetére
Nekem van egy - ráadásul eladó - ami nagyon jól működik, gyors, erős, de én rájöttem, hogy nem használom ki. Mindig hamarabb vettem elő a laptopot, mint mentem a monitorhoz (igaz, mi nem tévézünk, így nem szoktuk meg az előtte ülést)
Szóval gyorsak, mint a tabletek és ha nem idegenkedsz a tv-től, mint mi, akkor jók ezek. -
válasz
blueye #37701 üzenetére
Igen, most már igen, az csak egy órát tartott.
Úgy értettem, hogy ha mondjuk 7 óra 01 perckor nézte, akkor már nem lehetett kapni az első áron, a második ár kerül kiírásra utána.
Azért ritka, hogy második áron egy ilyen készüléket kevesebb, mint 40 ember vesz csak meg... -
válasz
banderasz77 #37698 üzenetére
Mert már le vagy maradva. Az első 5db 151USD-ért volt, utána 200 a most kiírt áron.
elpatkorado #37697
Nálam volt egy ilyen (akkor még többe került és máshonnan vettem). Nem volt vele semmi különleges problémám, ment minden rendesen. Netre, filmre elegendő a készülék.
Ahogy látom, ebben már van töltő is - az én csomagomban csak adatkábel volt. -
válasz
blueye #37688 üzenetére
Nagyon nem könnyű olyan gyorsnak lenni, hogy az első árat kapd meg, főleg mivel az oldal is ilyenkor mindig belassul. Azért már sikerült első áron vennem valamit, de a második ár többször fordult elő.
Jelen esetben valóban nem rossz az sem, még így is olcsóbb, mint amennyiért én vettem. -
válasz
blueye #37415 üzenetére
Remélem, a héten már megérkezik hozzám a PD10 tablet egyik változata és nyilatkozok róla.
Az azért fontos, hogy háromféle változat is van. Az egyik, amelyik ugyanaz, mint a Hyundai T7s, arról van már tapasztalatom. Gyors, erős, és bár kicsi az akkuja, de mivel jól optimalizált, ezért így is elketyeg négy órát netezés során (standby-ban alig fogyaszt).
A másik PD10 az MTK6575-tel szerelt 3G változat, olyanom nem volt.
A harmadik az MTK6577-tel szerelt és 5200MAh-s változat, ez érkezik most hozzám. -
válasz
nokiaguru16 #37245 üzenetére
Persze.
Ampe A78 -
válasz
korcsillio #37204 üzenetére
Ez a régi, az első sorozat?
Akkor 20k jó ár érte. (a 30k már nem) -
válasz
korcsillio #37202 üzenetére
Szerintem max 30k postával - és meg is veszem
-
válasz
dugesz77 #37103 üzenetére
Ez is tipikusan igényfüggő. Én pl semmi zenét nem hallgattam még tableten, filmet is csak egyetlen egyszer néztem (akkor épp iPad-en) egy hat órás út során. Nekem semmit nem számít a tablet hangja.
Akinek viszont a tiszta hangzás számít, lényegtelen lehet a 3G slot.
Almát körtével tipikus esete... -
Amennyiben valaki már vásárolt a T-mobile-tól Asus Fonepad készüléket, meg tudná nézni, hogy esetleg független-e?
-
Annak semmi értelme, hogy összehasonlítjátok az androidos gép hardverét az iOS-es gép hardverével, mert nem összevethető a kettő.
A böngésző sebessége, az akkuidő, a kezelhetőség és hasonlók - szubjektíven - összevethetők.Persze egy iPhone-t egy wayteq tabbal összevetni sem éppen a bölcs mintabétel netovábbja...
Összességében pedig mindez OFF-topic. Nem tilos, csak kérlek, tegyétek OFF-ba ezt a parttalan vitát.
-
válasz
csiribacsi #36907 üzenetére
Freelander PD10.
Jó nagy akkuja van, nálam ez a fő szempont, illetve abban van 3G modem.
Van itthon No 1. és quad core Onda v811 is, ezek is jók, de a No 1 ne mrendelkezik elegendő akkuidővel. Az Onda igen, az nagyon tetszik is, de ha már nincs 3G, akkor inkább tetszene a Chuwi a keskenyebb test miatt. -
válasz
csiribacsi #36902 üzenetére
Akkuról várom a további infókat. (Két tabletet rendeltem, ez az egyik - még nem tudom, melyik marad meg)
-
válasz
csiribacsi #36898 üzenetére
Nos, akkor írj!
Általános tapasztalatok, anyaghasználat, leginkább akkuidő, minden egyéb, ami eszedbe jut. -
No. 1 akku infók
Az elmúlt időszakban bő három és fél órát neteztem a készüléken, állandó e-mail frissítés volt bekapcsolva emellett.
1 nap, 6 óra 22 perc 47 másodperc után az állás:
Cella készenlét: 31%
WiFi: 31%
Tétlen táblagép :29%
Képernyő: 7%
Összességében ez azt jelenti, hogy folyamatos frissítéssel (e-mail, szoftver) kb 5 órát lehet vele netezni. Mivel a cella készenlét a fogyasztás egyharmadát jelenti, ezért kikapcsolt mobilnettel kb 6-7 órát lehet vele wifin a neten lógni.
Most kapja csak a harmadik töltést, így ez javulhat.
Nem rossz, de őszintén szólva többet vártam. Most rendeltem egy 6577-es procival szerelt másik tabletet, aminek 5200-as akkuja van, kíváncsi vagyok az hogy bírja. Leginkább az érdekel, hogy SIM kártyával és mobilnettel együtt birja nekem 6-7 órát (ne csak wifivel), akkor minden OK. Bár lehet, hogy pár töltés után ez a készülék is bírja... -
válasz
Real_Necro #36681 üzenetére
Ha nem veszed meg, vagy ha van még, engem is érdekelne egy.
Gondolom, ezzel válaszoltam arra is, hogy megéri-e...
-
válasz
csiribacsi #36630 üzenetére
Ha azt akarod, hogy mielőbb olvashassák mások, akkor egy PDF dokumentumban feldobod pl a google drive-ra és onnan linkeled be ide. Kommentelni meg majd lehet, ha megjelenik itt a cikk.
-
válasz
fateless #36530 üzenetére
Erre most olvasom a levelet, hogy bocsánatot kérnek és ha megfelel, küldik a fehéret mindenféle felár nélkül.
Igaz, az elsőt a Jack művésznevű eladó írta, a másodikat már Bella (bár mindkettő lehet egyazon személy is)
Jó látni a listát.
A Nexus 8-ig már valahogy csak kihúzom...
-
válasz
Crytek #36526 üzenetére
Nincs nekik
Tegnap megrendeltem ,kifizettem. Ma írták a levelet, hogy sajnos nincs ,csak fehér, ami 181USD, ha szeretném azt, akkor fizessek rá. Visszaírtam, hogy nem szeretnék fehéret, de ha szeretnék, akkor sem fizetnék rá, mivel pofátlanság, hogy ennek ellenére még mindig kint van.
Csak az elmúlt fél évben több, mint egy tucat rendelésem volt a Pandawill-nél, de most elpofátlanodtak. Minideal ilyen esetben sűrű bocsánatkérések közepette felajánlja, hogy elküldi a drágább fehéret, ha nekem megfelel, vagy azonnal visszafizeti a pénzt, nem hogy még fizessek is rá. Az elmúlt másfél hónapban már a második ilyen húzásuk, miközben 2.000USD-t hagytam náluk fél év alatt.
Tavaly még sokkal normálisabbak voltak -
válasz
Crytek #36371 üzenetére
Másfél napot ment el Állandó WiFi és Mobilnet kapcsolattal (bár az elmúlt másfél napban szinte csak mobilnet ment). Kb négy órát ment a tablet kézben, állandó frissítéssel, azaz folyamatos online mobilnet kapcsolattal. Többet vártam volna tőle, mivel az Onda V811 quad messze tovább bírja a 4500-as akkuval (6-7 óra), persze abban nem ment folyamatosan a mobilnet, de akkor is. Az ampe 78-am SIM-mel együtt sokkal jobban bírja.
Valszeg kikapcsolt mobilnettel jobban bírja, de azt majd csak holnaptól tudom kipróbálni...
-
-
válasz
balnan #36150 üzenetére
Pandawill-nél 190USD
Antelife-nál is 190USD, de antsave3 kuponnal 187USD
Biztos van máshol is, de én ezt a kettőt néztem. Mindkettő ingyenes postával, mindkét helyen azt írják, hogy van hozzá egy bőr tok is. (Amiatt vettem a pandáéknál, mert ott még volt hűségkuponom)
Már túl van a vámkezelésen (tegnap óta), szóval ma vagy holnap elvileg megérkezik, utána talán tudok mondani néhány sornyi első benyomást róla.
CineDOG1
Ha rákeresel a "postás" fórumban, ott látni fogod, hogy akár az elmúlt napokban is jöttek DHL-es csomagok Kínából ÁFA nélkül. Mindenképpen jóval nagyobb arányban nyitják ki azokat a csomagokat, de azért a "nincs" az erős túlzás. Az pontosabb, hogy DHL esetén számoljunk az ÁFA-val is. Ha mégsem kell fizetni, akkor pedig örüljünk. -
válasz
z0d1AK #36145 üzenetére
Amiatt "csalódás" a hardverezettség, mert a már korábban emlegetett tablet (már az országban van) ilyen procival, de újabb GPU-val, jobb kijelzővel és elvileg nagyobb akkuval jelentősen olcsóbb. a 300USD-s árba néhány plusz belefért volna... A régi A2107 után nem vártam volna ekkora árkülönbséget.
CineDOG1
Ez nem állja meg a helyét... -
Kíváncsi vagyok, ez a Lenovo tablet ideér-e hozzánk.
Bár szeretem a cég termékeit, de az azért csalódás, hogy nem raktak bele 1280x800-as kijelzőt (bár az 1024x600-zal sem volt problémám). Azt viszont még kevésbé értem, hogy miért lett csak PowerVR SGX531 benne az 544 helyett, illetve bár nagyon jól szokták optimalizálni a szoftvert, a 3500mAh-s akkut kicsit kevésnek érzem.
-
válasz
ATM_automata #36047 üzenetére
Még akkor rendeltem (úgy két hete), amikor még 2GB RAM-mal hirdették. Aztán észrevették, hogy elrontották és írtak, hogy így is kérem-e. Akkor elkezdtem velük hosszan alkudozni, de nem akartak semmit engedni (pedig már sok vásárlásom volt tőlük - még hűségpontokban is elfogadtam volna a 10-15 dolcsis kedvezményt). Végül hosszú idő után igent mondtam, ezért nincs még itt...
Volt Hyundai T7-esem is, nagyon jó készülék volt, de a 3G hiányzott belőle. Sajnos a T7s-nek is csak a memóriája nőtt, de modemet nem kapott
Pedig pöpec masina volt.
-
válasz
ATM_automata #36043 üzenetére
Nekem 18-án postázták el, szóval remélem, legkésőbb a jövő hét elején megkapom, akkor tudok mondani személyes tapasztalatot.
Nekem is nagyon tetszik az Asus, főleg a proci miatt, de max majd eladom ezt, ha annyira megtetszik az. A z2420-assal szerelt már elérhető 70k-értMr Teddy
én most is egy olyan 3G-s tabletet használok, aminek ezek voltak a paraméterei és megy.MOD
Az iPad minihez a chuwi v88 és az onda 818-as hasonlít igazán. -
válasz
anniediamond #35722 üzenetére
A LiPol a jobb, nagyobb energiasűrűséggel rendelkezik ugyanakkora méret esetén.
-
válasz
this is life #35612 üzenetére
Itt van nálam egy ATM7029-es procival szerelt tablet, egyáltalán nem rossz az a proci. Nem egy 3188-as, de a fél órás tesztelés során semmi bajom nem volt vele.
Melegedni azt tud, de az a tablet hibája, nem a procié.
Ugyanazon árért persze sokkal inkább 3188 kellene, illetve a Chuwi v88-nál amúgy sem látok most jobb ajánlatot a piacon (saját nézőpontból), de abban sincs SIM foglalatMOD
Már úton van egy MTK6589-es procival szerelt tablet, majd írok róla, ha megjött... -
-
Jó áron vannak már ATM7029-es 8"-es tabletek, hétköznapi dolgokra (mail, fb, böngészés, olvasgatás, jegyzetek) bőven elegendő talán még a nem túl acélos akkuval is. Ha lenne teszt a MyAudio 816QC-ről, lehetnetudni, mennyire ajánlott ez a hardver a hétköznapokra. Persze egy Chuwi v88 még mindig sokkal jobb méretben, hardverben egyaránt, de az majd' kétszer ennyi.
-
A Nexus, és azért mert Nexus.
Volt Rk3066-os, Tegra 2-es, Tegra 3-as, A31-es procival szerelt tabletem is, de egyik sem volt úgy egyben (szoftver és hardver) mint a Nexus 7. Ha nem jönne az új Nexus 7 és nem reménykednék benne, hogy talán 8" körüli lesz a kijelzője, akkor már vettem volna újra egy Nexus 7-est, pedig én is a 4:3-as kijelzőt kedvelem jobban.
-
válasz
ATM_automata #34997 üzenetére
Feltételezem azért nincs benne GPS, mert leültek gondólkodni wayteq-nél, hogy mit rendeljenek, melyikkel veszítenek több vásárlót és melyikkel nyernek, majd feltehetőleg arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek nagyon marginülis része venne csak igénybe egy ekkora gépen GPS-t, így azt nem kértek bele, hogy ne legyen drágább.
-
válasz
this is life #34851 üzenetére
Pont emiatt raktam be a linket, hogy a cikk alapján mégis mennek ezek a játékok. Ugye megvan
-
Korábban volt szó a Myaudio 816QC és az abban használt ATM7029-es proci és Vivante GC1000 teljesítményéről.
A Gamepod rövid tesztje alapján nem feltétlenül gyenge és szörnyű ez a kombó...
Épp egy napja mondtam le a félretett készüléket, mert kaptam egy kihagyhatatlan ajánlatot, de azt gondolom, nem bántam volna, ha megvettem volna. -
válasz
rabbitfriend #34839 üzenetére
A Samsung nekem sem a kedvencem, de tabletben azért jók. Az itteni sem rossz, bár a Tegra 2 nem a kedvencem.
Ha Kínából rendelnél, akkor kb 15-20k-val olcsóbban tudsz venni egyet, de nincs itthon hivatalos gari. Mégis, egy ilyen Hyundai tablet nagyon vonzó tud lenni65k környékén Exynos 4412-vel, 2GB RAM-mal, alumínium készülékházzal, GPS-szel...
Nemsokára mondják majd a hazai olcsóbb kategóriát ismerők, hogy milyen ehhez hasonló alternatívák vannak még, azok is hasonló árban lesznek, de lehet, hogy megbízhatóbb a támogatottságuk.
MOD
Az általad linkelt géphez hasonló külső, de már újabb harver -
válasz
rabbitfriend #34837 üzenetére
Ne verd túl sokat a fejedet a falba, mert az lesz a következménye, hogy olyan butaságokat írsz, mint ahogy most tetted. Arról van ugyanis szó, hogy kérdeztél valamit, és mivel nem kaptál néhány órán belül azonnali választ, ezért vered a fejed a falba. Nem mondom, hogy nem segít, hiszen ha a valós életben elég erősen teszed ugyanezt, akkor talán elveszted az eszméletedet akár egy jelentősebb időre is, ami elég ahhoz, hogy esetlegesen választ kaphass a kérdésedre.
Ha legközelebb linkelsz pl, akkor biztosan hamarabb lesz válasz is, mert sokan mikor tabletről, telefonról olvasnak, akkor nem másolgatják be az általad idemásolt adatokat, hanem rányomnak a linkre és kész - de te ezt nem tetted lehetővé.
Emellett a bolthoz sem linkeltél semmit, de vártad a válaszokat...A KIANO CORE szerintem 73k-ért nem a világ legjobb vására (bár nem is olyan rossz). Akkor már inkább megvenném a gyenge akku-s Acer-t, amihez ugyancsak van garancia. Nem rossz egyébként a technikai specifikáció, de én személy szerint inkább vennék egy kicsivel többért pár hónapos Samsung, Asus, Acer gépet garanciával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest