Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó napot az Uraknak, nem tudom jó helyen járok e, ha nem akkor elnézést...
keresnék én egy olyan kütyüt, ami wi-fi képes és hálózatról tudná lejátszani a divx és/vagy mkv filéket egy adott laptopról.
melyik vagy mit tudnátok ajánlani?
alapvetően az sem baj ha nem wi-fi képes hanem lan képes, de minden verzió érdekelhet...
akár privátban is
előre is köszönöm a segítségetjelenleg a laptopom lan kábellel egy routerrel csatlakozik egy web os tévéhez.
az tökéletesen működik. ezt az elvet szeretném alkalmazni egy másik szobában lévő "buta" tévé esetében is, ha megoldható lenne[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz interstate76 #1195 üzenetére
értem, köszönöm a választ
és ez Magyarországon kapható? nem nagyon találok magyar linket,m vagy én vagyok a béna, az is lehet"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz interstate76 #1197 üzenetére
oké, értettem, meg is nézem
megnéztem, ez jó lehet? igaz nem az a márka, de ilyen alcor nekem már volt, igaz nem androidos, és meg voltam vele elégedve...
lan-on történő lejátszás, melyik progival lenne érdemes? PLEX vagy melyik?
vagy akár létezhet hogy LG smart share, mint a tévémen menne adrodion is? és akkor elég lenne egy szervernek lennie a laptopomon?
bocsánat ha balgák a kérdéseim, de kezdő vagyok ezen a téren[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz interstate76 #1199 üzenetére
uhh, ebből kábé annyit értettem hogy Kínából szoktál rendelni
de oké... szóval a kettő nem ugyanaz... mindig tanulok."Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz DiszNóÓl #1204 üzenetére
adj Isten itt is
köszönöm neked is a linket...
lehet rászánom magam, ha már ketten is mondjátok hogy érdemes külföldről vásárolniinterstate76:
nagyon úgy tűnik kevertem a szezont a fazonnal[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Üdv.
Itt is rákérdezek hátha itt a helye és hátha tudtok segíteni.
[link]
Elore is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adi1234 #18106 üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
Bocsi ha értetlen vagyok, de akkor ha beuzemelem, minden 'mokolas' nélkül, akkor itt az az eszköz meg fog jelenni, jól gondolom ugye?Valamint két dologra tervezem használni a multi taviranyitoval amit adnak hozzá.
Az egyik ez a YouTube 'atkuldes' a másik a vlc playerem történő film vagyis mese lejátszás.
Semmi 4k vagy fullhd, csak sima avi vagy kis felbontasu mkv.
Ugy értelmezem a netes leirasokbol hogy vlc menni fog, az meg alapból tudja a hálózati eszközök kezeleset.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adi1234 #18110 üzenetére
Nem, a tv a nagy szobában van, amit a képen látsz, es a lányom mindig szekal hogy a youtube videóit rakjam ki a hazimozin es itt a nagy szobában akar ra táncolni.
Mert hogy jól szol, stb...
En meg mar ettől falra mászokEzért gondoltam egy ilyen kutyure, persze ha tudja amit akarok.
Van itthon egy 'hazi' NASom, amiben van vagy 18 tb hdd, oda felrakom meséit es akkor a nagy szoba tevejen es nála is elérhető lenne mindent meséje, viszont a tablet youtube videóit ki tudja rakni a szobájában a tevejere, ami nem okos tv, es neki is van egy 2.1es hazimozija amo nagyon jól szól es igy engem egy huszáros vagassal ki lehet kerülni az ő szorakozasabol...
Elég már a my little pony es tarsaibol[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Shingen #18109 üzenetére
Köszi a linket, nekem pont arra kell, amiről a kolléga ír, másra nem is, igy elvileg jónak kell lennie
Ez jelenleg van szegeden az Edigital-ban es ha tudja ahogy fent is írja fórum társam, akkor meg is veszem...
Es akkor már holnap nyugtom lesz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adi1234 #18115 üzenetére
Ejj, imádlak
Köszönöm a gyors választAkkor meg is rendelem, es remélem holnap meglesz amit szeretnék, majd jövök és beszámolók az eredményről.
Shingen: 'ismersz' már szerintem, amikor a türelmet osztották az embereknek, én szabadnapos voltam
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
No uraim, ez a venz 10 nekem kellemes csalódás volt.
Amire akartam használni, arra tökéletes.
Ami érdekesség hogy a tv és tablet osszekapcsolasnal a sima smart youtube tv megakadt zene valtaskor, meg volt hogy ki írta hogy sajnos leallt a progi, viszont a beta változatnál nincs ez a jelenség.
Kodi téma :
Már értem miért istenitik annyira.
Nagyon korrekt a progi, gyors, könnyen kezelhető.
Nekem ez is nagyon bejott.
Mindenkinek köszönök minden segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz darvinya #18247 üzenetére
Nekem is ez tűnt fel először...
Én egy venz 10et vettem, hatos droid, 1 gb ram, négy cpu mag 5 gpu mag es teljesen elégedett vagyok vele.
Persze nem is hajtok rajta dtshd dolby true-hd hangu nagy állományokat.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz adi1234 #18251 üzenetére
De akkor kellene neki az LE, nem?
Technoman:
En is elgedett vagyok vele.
Es örülök hogy nem a droid 5.1 van rajta.
A 6os droid szerintem sokkal jobban van optimalizálva[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz darvinya #18253 üzenetére
Én magam ezért nem vagyok híve a kintről vasarlasnak.
Igaz olcsóbb, en it vettem azt a Edigitalban vettem, biztos ami biztos...
Meg nem tudok idegen nyelven, igy nem feszegetem a külföldi vásárlástGondolom az usb-s BThez meg nincs benne driver...
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Technoman #18257 üzenetére
a gyári droid van rajta, amit meg tudtam nézni, és azt írta hogy 6.0.1.
az is biztos hogy 8 GB ram van benne, mert szavad helyként, 4,03 GB-ot jelenített meg
egész pontosan ezt vettem.
[link]
de hamarosan lehet legyilkolok rá egy aida64-et hogy még is mi van benne pontosan[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, már többször akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem...
adott a hétvégén vásárolt Venz 10-es kütyüm, és a gyári droid alatti Kodi player.
hogy tudom a Kodiban beállítani hogy egy adott filét vagy egy mappa tartalmát, folyamatosan ismétlve játsza le?
gyereknek a mese sorozatiról van szó, és hogy az epizódok, melyek egy mappában vannak, azok jöjjen sorba és ha a végére ér, kezdje újra.
vagy ha egy file van a mappában, akkor azt ismételje.
sehol nem találom.
előre is köszönöm a tippet és/vagy segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz DoItYourself #18333 üzenetére
Ooophhhh, az isten megaldjon
Nagyon nagyon köszönömAz egy filehez meg ezt találtam a remot appban...
Hátha ez az, legalább is nekem anmak tűnik a kis ikon a hangerő csúszka mellett[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Értem, köszönöm neked is az infót
Nekem már az is nagy előre lépés hogy a mobilomon van kodi remote, igy ha egy mese lemegy és szól a lányom hogy megállt, akkpr anélkül hogy oda menjek a szobájába, el tudom indítani azt amit szeretne...
Itthon vagy egy rakás router switch módban, így egy halozaton van és minden, mindenhonnan elérhető
És hát a lustaság, felegeszsegMindkettőtöknek nagyon köszönök mindent
junkpod: az alapvetően nem baj, mert a gyereknél mindig megy a háttérben mese, es előtte egy dvbt setup box volt es az is mindig jatszotta sorba a mappa tartalmát.
Igy nekem tökéletes ezzel a beállítással[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz bviktor93 #19367 üzenetére
Elvileg nem kell külön állítani szerintem pluszba semmit.
Legalabb is nálam nem kellett.
Az időre tudom hogy harpias a google, de érdekes jelenség...
Újonnan vetted? Esetleg egy rendszer visszaállítás?
Az ujra indítás ugye teljes volt?
Tehát nem csak hibernalas?[ Szerkesztve ]
-
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, miert van az hogy egy venz V10 Combi droid rendszer alatt van hogy 'megfagy' a kodi, semmire nem reagál, majd ha 'főmenü' gombot nyomkodom nagy nehez kilep es ha ujra inditom akkor valami repair firts the run... Please wait szöveggel egy csik fut majd nagy nehezen indul el.
Általában ezt akkor csinálja ha teljes kikapcsolasbol indítom.
Ilyenkor a kodi is 'lassan' indul.
Szerintetek próbáljam meg mégis az LE-t?
Ott is tudok telepíteni youtube smart tv vagy mi a neve annak amivel ki tudom a tablet képet küldeni a tévére a kütyün keresztül...
Remélem érthető amiről gagyaraszokValaszt, tippeket előre is köszönöm.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, tudom tegyem fel az LE-t, de ha elegedett vagyok a droid alapú használattal, akkor is kérdezném a következőt.
Ezt hogy tudom kikapcsolni?
Random szerűen feljon, hol mese alatt es lepauszalja a tartalmat, hol nem allitja le csak ott figyel amig ra nem nyomok az okera.
Bosszantó, de mi ez?
Ki lehet valahogy kapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Beni2360 #20430 üzenetére
Igen, jogos, ez a kodi alatt is, meg youtube alatt is feljon,.
Nekem minden gyári rajta és a kezdetektől hebe hóba eljön, szinte minden nap ha használjuk.
Gondoltam hogy ez valami értesítés vagy tarsitas lehet?
Igazából a kodiba letre hoztam egy hálózati mappa elérést, onnan indul a gyerek összes meséje.
A play gombbal indítom es sorba jönnek az epizódok.
Ennyit tudok elmondani a körülményekről...blakey: igen, van hogy az inaktív állapotban, Mikor hozzá sem nyúlunk, akkor is fel dobja
Ui: ujra indítás, a teljes újra inditas segít, de ekkor meg a kodi szokott random kilepni, majd ujra inditom az a kodit, csuszka vegig fut, es megy egesz nap rendben...
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz SunMount3r #20434 üzenetére
egész pontosan erről van szó
[link]"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blakey #21064 üzenetére
Erdekes, akkor nálam mi lehet a gond?
Pedig kodi 17.3 van fenn es hd hangnal akadozik a képpel együtt a hang.
Hálózatban megy a lejátszás, es ugyan az a film popival tökéletesen megy...[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz blakey #21068 üzenetére
Hát azért a popi vs le-t vitatnam
Kepminosegben is tudják ezek az appok azt amit a popi?
Lehet hogy ki fogom majd próbálni, bár maximalisan elegedett vagyok a popival (kopp kopp).
Eddig mindent vitt, egyelőre nincs okom lecserelni.
Épp ma cseréltem le a tapjat tuning tápra es hihetetlen de szebb lett a hangja, no es a kep minőség is javult.Ezek a 'kis' media boxok tényleg ennyire tudnak?
Beni2360: akkor jó, remélem annyira 'ismersz' hogy meg véletlen sem sértegetek
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz junkpod #21073 üzenetére
az én tiszteletem is irányodba szikla szilárd
igazából csak elméleti szinten beszélgetek itt veletek ezekről, hiszen a gyereknél megy ez a kis VENZ box, én magam popizok még...
így nem erőöltetem az LE-t amíg "működik", csak kíváncsiságból próbálgattam.
de lehet erőt veszek magamon és rászánok néhány percet az életemből, no meg egy SD kártyát"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
Uraim, valaki tudna nekem linkelni egy "hülyebiztos" leírást hogy a Venz cuccomra feltegyem az LE-t?
Tegnap jött egy frissítés és azóta összement a képe a tévén
előre is köszönömUi, van itthon egy sd kártyám, 64 GB-os
Ami az osszefoglaloban van az angol link, nekem jó lenne egy magyar[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21575 üzenetére
közben megtaláltam a leírást az össze foglalóban, de honnan tudom hogy itt melyik az én boxomhoz megfelelő?
[link]
tényleg köszönöm a segítséget"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Ejelhar #21579 üzenetére
ez igen, nagyon nagyon köszönöm, elsőre indult.
annyi kérdésem lenne hogy a varázslónál az elején félre nyomtam sajnos és nem indítottam el rajta a Samba szervert vagy mit, és nálam win hálózat van, és most nem képes hozzá csatlakozni.
be tudom állítani hogy csatlakozzon a helyi win 8.1 alapú megosztáshoz?
vagy újra kell telepítenem?amúgy tetszik, pörög, életre kelt a kis box
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21585 üzenetére
Ugyan az a hiba
És ujra indítás utan visszallt angol nyelvre.
Viszont megtaláltam a hdmi beállítások között az 1080i 50 Herzet es jó letz a kép.
Egyelőre visszaraktam a droidot, mert a lányom eddig bírta mese nélkül
Most működik a droid, ahogy eddig.
Nektek mindent köszönök , majd probalgatom meg, akár lehet újra is rakom, ha muszáj[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak egy órája keresem de nem találom, egyszer egy itteni segítőkész fórumtárs leírta nekem lépésről lépésre az LE telepítést, és ott volt a pontos dtb vagy milyen file linkje is.
még mindig a venz 10-re akarnám felrakni az LE-t
egyszerűen nem boldogulok ezzel a keresővel.
Valaki segítene nekem, amit előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Okes, köszönöm de amit ő irt nekem ott volt a megfelelő nem tudom milyen file, ami fontos, még a pontos típusra is rakerdezett es le is fotóztam a matricát az alján...
De tényleg köszönöm az infót neked"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
ezt a képet szúrtam be, és itt a hsz is amit kerestem, persze a linkek már nem működnek.
és a pontos termék linkje [link]
sajnos én nem annyira értek hozzá, viszont anno ez a leírás alapján azonnal, elsőre sikerült
ilyesmi leírás kellene nekem, aki konkrét linket ad, bocsi de én ilyen kezdő vagyok ezen a téren
junkpod: még nem adtam fel hogy kipróbálom, és most jutott eszembe hogy itt lapul a fiókban kihasználatlanul.
amíg az ELACok be nem járódnak, addig van időm ilyenkkel szenvedni
mert kell a bejáratás[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ekrisztian #24895 üzenetére
Ön egy isten, nagyon nagyon köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- i5-12400F + ASUS PRIME H610M-E D4 + FURY 16GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL17
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- Eladó konfig! I5-9400F 256GB SSD 1TB HDD 16GB DDR4 GTX1080TI 11GB!
- Apple imac 27 5k intel I9 8 mag, 1TB, 64GB ram, radeon pro vega kártya.
- Asus P5Q PRO, Q9450, 8GB DDR2 800Mhz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest