Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Utoljára frissítve: 2024.03.06. 
 Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
 Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kinghaxor aktív tag Köszönöm szépen a segítséget! A belső hálózatot még nem is teszteltem. Eddig csak annyit csináltam, hogy beléptem a routerbe, hogy megnézem milyen beállítási lehetőségek vannak benne. DNS opció nincs, fix IP-t azt tudtam adni a boxnak, portforward opció is megvan, viszont tesztelni még nem teszteltem, hogy működik e. A belső hálózat viszont elég furán működik. Ha kábellel csatlakoztattam a boxot a routerbe, akkor a telefonon a yatse nem látta a boxot, csinálhattam vele bármit. Ha a boxot is wifin csatlakoztattam, akkor működött azonnal. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex DoItYourself
 DoItYourself