Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
1; Ne beszelj többes számban, mert te nem irtál nekem semmit, tehát semmit nem segítettél! Annyit irtal hogy kifekteti valami fajlnév, ami badarsag, mert annak nem szabadna, azt legfeljebb nem ismerné fel. Ha meg kifekteti akkor az CE hiba, a PC mindig lazan beolvasta, ahogy annak idején a Dune, vagy Popcorn is.
Amugy ha lattad volna végig amit leirtam tudnád hogy amit irsz nem allja meg a helyét, mert maga az egesz menű akadozva, hoszabb időkre megallogatva megy adott helyzetben, albumfrissites csak hab a tortan.
De azt leirni, h spameltem legalább akkora spam, mint az hogy én segitséget mertem kérni, és nem értettem dolgokat. De igérem nem irok többet, majd keresek segitséget máshol, ahol nem leszolnak érte, hanem önzetlenül teszik amit. Akik pedig segitettek azoknak köszi az eddigieket! 👍🤝🍺 Én úgy tudtam ezek a topikok ezert vannak, h segitsünk, még ha nem is megy elsőre. De részemről OFF...
-
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Entware topik
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself