- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
peterk #42878 üzenetére
Ahogy írtam, kicsit félreérthető volt, amit írtál. A tapasztalatok alapján Amlogic-on nem lehet a hálózati csatoló elméleti áteresztőképességét megközelíteni úgy mint x86-on, ez az oka annak, hogy egy bizonyos idő után elkezdenek akadozni a 4K remuxok.
Ismerős a nicked, még a hwsw-s időkből. Nem volt neked egy üzleted ~15 éve a Lónyaiban, ahol nyers CD-ket, miegymást árultál?
-
blakey
titán
válasz
peterk #42878 üzenetére
csak itt próbálok úgy fogalmazni, hogy olyan is értse aki autót vezet, betegeket lát el, és - teljes joggal - kvára nem érdekli más, csak az, hogy menjen a kütyüje.
) - Pont ez a baj, leírod, hogy megy a 4K, leül, megveszi a 100-as LAN-nal szerelt boxát, beállítja amit kell és aztán jön a pofára esés a 2 órás filmnél amikor 25 perc után szaggat, jön és írja, hogy nem megy pedig leírták hogy megy. Szóval ne a felbontással példálozz, mert ennek lesz következménye, hidd el. Ha bitrátát írsz akkor "védettebb" és "pontosabb" vagy.
A másik, hogy elméletileg írod, mert ugye nincs Amlogic boxod 100-as LAN-nal míg én a tapasztalatomat írom, mert van Amlogic boxom 100-as LAN-nal (is).Amúgy kb. 10 éve tudom, hogy ki vagy, még AVX-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest