Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Utoljára frissítve: 2024.03.06. 
 Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
 Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Multibit nagyúr válasz  junkpod

üzenetére junkpod

üzenetéreÁtállítottam a tévét fixen 16:9-re. Most a korábbi véletlenszerű képarányváltozások megszűntek. Sajnos a tévén ha az egyik HDMI bemeneten állva megváltoztatom a képarányt, azt nem menti el kizárólag az adott bemenethez a készülék. Onnantól a többi HDMI bemeneten is az lesz az alap! Mindegy, most így hagyom, remélem a többi forrásnak is megfelel ez. Érdekes, hogy korábban évekig jó volt az Automatikus állás, mindegy volt, hogy milyen gépet kötöttem a tévére. 
 Már csak a hangelcsúszásos hibát kéne kijavítani, meg az időnkénti képszétesést. Ez utóbbi jelenség pause/léptetés/beletekerés használatakor jön elő bizonyos filmeknél. Maga a fájl nem hibás, számítógépen, vagy másik mp-vel lejátszva nem jelentkezik a hiba. Jelenleg a 002-es LE-t használom, stabilabb, mint a 005.
 Az A95X másodkészüléknek már most megfelel. Ha valami HEVC, vagy 4K anyag esik be, ami a család érdeklődését felkelti, ezután megnézhető.
 Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Cyberpunk 2077
- Nintendo Switch 2
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex DoItYourself
 DoItYourself