Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Swenk #104341 üzenetére
Nálam is ezt mutatja pontosan, nem lehet tudni, hogy ez valódi DoVi vagy csak kiírja, azt meg főleg nem, hogy FEL vagy MEL. Szerintem csak HDR ,vagyis inkább "izé"
, ahogy a blakey is írja.
A szememmel viszont azt látom, hogy CE-vel szebb a képe.#104343 Swenk : Igen, nálam is ugyanígy, vissza gomb után kétszer is van fekete képernyő pár másodpercig. Szerintem a freki váltás miatt van, ahogy 24-ről visszavált a TV 60 Hz-re. Ha a beállítások/Rendszer/Eszközbeállítások/Kijelző és hang/Képernyőfelbontás menüben nem az automatikus módot, hanem a 4k2k-23.976hz-t választom, akkor csak egyszer rövid ideig van fekete kép.
Igazából nem használom a Dume HD media player-ét, csak a CE/Kodit.#104344 blakey : Köszi az infókat. Igen, mint írtam is, HDR-ben nincs probléma a filmnél, csak gondoltam más is nézte ezt DoVi-ban CE-cel.
"A FEL csak CE21-NG (később CE22) alatt működik megfelelően" Igen, ezt tudom és már tapasztaltam is. -
Swenk
aktív tag
válasz
Swenk #104341 üzenetére
Még valami.Nálad ez hogy van ezen a boxon: sajár dune lejátszó play, aztán vissza gomb és beugrik egy fekete 3 sec, aztán bejön az oldal, aztán megint vissza gomb, megint fekete, aztán az előző. De ugyanezt csinálja lejtszás álló helyzetben is. CE-nél nem. Box hiba, beállítás hiba, vagy ez ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest