Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
ztsoft
üzenetére
Az én boxomnál simán megy a kikapcs és a bekapcs a saját távval.
Csak az usb légegeres távoknál nincs bekapcs. Biztos be lehet tanítani.
A rádugott 2.5" vincsit is kikapcsolja nem marad áram alatt mint anno az s800-nál volt.
És minden HD hang is simánmegy vele.
Most néztem, hogy ahol vettem felvitték jócskán duplájára az árát.
68$ volt én 50$ vettem akcióban és most 116$ , őrültek.
-
blakey
titán
válasz
ztsoft
üzenetére
Nálam az egyedüli hiba, hogy a box-ot nem lehet normálisan kikapcsolni, de ha jól tudom, ez az összes típust érinti. -

Csak néhányat érint.(#30513) adi1234
Ez csak néhány box típust érint, az eddig nálam megfordult boxok közül csak az egyiken nem működött a bekapcsolás, Nexbox A95X-en, az összes többin hibátlanul működik. -
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ztsoft
üzenetére
Szia!
Neked mi a leírás? Én a 3. (3) alapján csináltam.
1. Röviden megnyomom az légegér TV gombját, nekem erre bekapcsol a piros LED, de valószínűleg csak fordítási hiba az off.
2. Hosszan megnyomom az légegér TV gombját, erre a LED lassú villogással jelzi, hogy tanuló módba váltott.
3. Összeérintem a két távirányítót, megnyomom és nyomva tartom a TV bekapcsoló gombját, amikor vette a légegér a jelet, a LED égve marad.
4. Megnyomom a légegéren a párosítani kívánt gombot, ekkor a LED lassú villogással jelzi, hogy sikeres volt.
5. Légegér TV gombjával kilépek, LED villogása megszűnik.Nekem a lassú villogásnál hiába nyomom a TV bekapcsoló gombját, semmi sem történik, idővel a villogás is kikapcsol.
Világítós légegér papírja nincs már meg, gondolom az is hasomlóan működik.
Rövid nyomásra villog a LED, ezután hosszan nyomva, gyorsan villog, elengedve lassú villásra vált, bármelyik TV gombot megnyomva azonnal égve marad a LED, megnyomom a hozzárendelni kívánt gombot, erre lassú válligásra vált, léegér TV gombját megnyomva, közepesen lassan villog, majd kikapcsol.Megnéztem telefon kamerájával, a mikrofonos légegérnek nem jelez az infrája, világítósnak, mind a 4 színes gombra villan.
-
a2d2
addikt
válasz
ztsoft
üzenetére
Lehet hogy valami ilyesmi, de nem másoltam rá semmi újat. Illetve az a fura hogy teljesen elutasítja a meghajtót, nem csak a fájl/könyvtár nem látszik vagy nem nyitható meg.
Meg ehhez át kellene vizsgálnia a meghajtót, de rácsatlakoztatom és gyakorlatilag egyből ezt írja ki bal felül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

/2 w fogyaszt kb maga a box./
vargalex
DoItYourself