- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
gabywap #1112 üzenetére
Köszönöm, ezzel próbálkoztam elsőként én is, de konkrétban nem csinált semmit, míg legalább a Recovery Reboot újraindította a masinát, igaz normál állapotba is tért vissza, nem pedig recovery módba. Nem mellesleg neked engedi feltelepíteni Googe Playrőll? Mert nekem szokás szerint erre is azt írja, hogy nem kompatibilis. Ja mellesleg elvileg már root-oltam a rendszeret.
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #1110 üzenetére
Közben kiderült a turpisság, kicsit türelmetlen voltam na
Azért nem éreztem a mikrokapcsolót az AV csatlakozóban matatva, mert gyakorlatilag nincs.
Míg a korábbi verzióknál valóban létezikMikrokapcsoló híján, próbáltam manuálisan zárni az áramköröket, de sajnos ezt is sikertelenül. Igaz, egyik zárt állapotban kiírja, hogy "Alkalmazások optimalizálása" és el is tart pár percig mire végigfut (nálam a 68/68 állapotot kellett elérnie) de végül normál üzembe bootolt fel.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
MXQ Pro+ box-omon szeretném előcsalni valahogy a recovery konzolt eddig sajnos sikertelenül. Elvileg az AV csatlakozó mögött kellene lennie egy mikrokapcsolónak amivel ebbe az állapotba lehet hozni a készüléket, de egy fogvájót beletolva semmi kapcsoló szerűt nem érzékeltem. Próbáltam a POWER gombot hosszan nyomva is elérni a kívánt eredményt de ezzel sem jártam sikerrel, mint ahogy a 2 letöltött applikációval sem, a Recovery Reboot-al és a Quick Boot-al sem.
Ötlet? -
Danecay
addikt
válasz
Danecay #1086 üzenetére
Most próbáltam volna telepíteni a Clean Master-t és persze ez sem kompatibilis. most rémlik, mintha calamelyik telefonom is csinált volna valami hasonlót és mintha a Google Play újratelepítése oldotta volna meg a problémát, csak hogy először valahogy el kellene tudnom távolítani, bár nem lennék meglepve, hogy újratelepítéskor arra is azt írná, hogy nem kompatibilis
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #1073 üzenetére
Szia!
Persze, pl. csak sokadik próbálkozásra találtam olyan torrent klienst amit hagyott telepíteni, mert a lentieket pl. nem engedte:
aTorrent
µTorrent®
BitTorrent®
FludVuzeDe próbálkoztam több media sharing programmal ahol ugyan ebbe a problémába ütköztem, sőt poénból gondoltam felrakom az Angry Birds-t is, mint ahogy a korábban említett pár éve nálam lévő TV boxra is felraktam minden probléma nélkül, de ezt sem engedte, egyik verzióját sem. A legkínosabb viszont az, hogy a Google fotók alkalmazás megnyitása során feldob egy üzenetet, miszerint ismerjem meg az új Google szolgáltatást és nem enged mást csak frissíteni, viszont továbblépve és ezt választva, a szokásos, "Ez az eleme nem kompatibilis ezzel az eszközzel" üzenetet kapom. 22-es csapdája
-
Danecay
addikt
válasz
Csicsóka #1039 üzenetére
Szia!
Nekem alig egy pár napja jött meg az ilyen cuccom (MXQ PRO+) úgyhogy előre is elnézést a láma kérdésért, de mi is ez tulajdonképpen?
Továbbá egy másik kérdés amire nem kifejezetten csak tőled szeretnék választ kapni, az lenne, hogy miért nem kompatibilis és telepíthető nagyon sok alkalmazás erre a kütyüre, amiket egyébként minden más androidos eszközömre telepíteni tudok beleértve egy kb. 3 éve nálam előforduló valami hasonló cuccot is? Az esetek 70-80%-ban azt az üzenetet kapom, hogy "Ez az elem nem kompatibilis az eszközzel" Esetleg a proci miatt?
A válaszokat előre is köszönöm!
Lehet jönni fogok még egy pár mások számára egyértelmű kérdésekkel amikért előre is elnézést kérek!
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Nekem egy MXQ Pro+ cuccom van a lenti főbb paraméterekkel és azzal küzdök, hogy használni tudjam vele a TRUST vezeték nélküli billentyűzet + egér kombótmat, de eddig sajnos sikertelenül. Az Aida64 látja is gyönyörűen az USB-s eszközök között, viszont egész egyszerűen nem működik, pedig pár éve minden gond nélkül használtam egy másik, még azt hiszem 3.4.x verziójú androiddal működő TV BOX-al.
Esetleg erre valami ötlet?GPU: Mali-450
System: Android 5.1
CPU: Amlogic S905
Core: 2.0GHz
RAM: 2G
ROM: 16G
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest