Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1701) wum válasza Fixmiki (#1691) üzenetére


wum
csendes tag

Komoly? Ha cégként vásárolsz, nincs elállási jogod?
Már szinte örülök is, hogy megsütöttem a magam M8S-ét, így legalább megkíméltem magam a visszavitel bosszúságaitól. :)
Mellesleg nekem is van webes üzletem, emiatt foglalkoznom kellett az elállási joggal. Én nem emlékszem ilyen jogi különbségtételre cég és magánszemély között. Egyetlen mentesítő körülményt ír tudtommal a jog, de az az ilyen kütyük eladására nem vonatkozik.
Szerintem érdemes lenne kérdezned konkrét paragrafust is, ami alapján elutasítják az elállási jogodat. Ha máshoz nem, legalább ehhez biztosan van jogod. :)

[ Szerkesztve ]

(#1702) Lifeforce válasza Lifeforce (#1700) üzenetére


Lifeforce
őstag

Volt egy kezdeményezés, ami a Nokiát kihúzta volna a csávából, titkon az egyik legsikeresebb eladást produkálta az a telefon!!!
Nekem is volt ilyen telefonom, soha nem fagyott le, nem lassult be, tette a dolgát.
Kielégítette a sima felhasználók vágyait, és a hardcore felhasználók vágyait is.
Úgy hivtákN900 Maemo
Úgy nézd ezt a videót, hogy ez 1 magos béna vackon futott, az Android pedig pedig az 1,6os verziónál tarthatott, és a 2. legelterjettebb felületet használta (QT) ami ezerszer stabilabb és biztonságosabb a javanál.
Ma is van hasonló kezdeményezés amit az ubuntu bróbál fejleszteni, de a fene sem tudja miért nem terjed. Szerintem hasonló lehet a probléma mint az analóg vs e-cigaretta.

(#1703) Lifeforce válasza wum (#1701) üzenetére


Lifeforce
őstag

Nincs bizony, meg van különböztetve a cég és a magánszemély.
Sőt, sok terméknél a garanciát is befolyásolja, mondván mint cég, feltételezi a nem rendeltetés szerű használatot.
Nem tudom milyen termékeket forgalmazol, de mi sok esetben belefutottunk ebbe, főleg a nevesebb konyhai és fürdőszobai eszközök garanciális ügyintézésénél, a hivatalos szervizekben.

[ Szerkesztve ]

(#1704) interstate76 válasza Lifeforce (#1700) üzenetére


interstate76
addikt

Szerintem abszolút nem így van. Volt ASUS routerem, ami custom firmware-rel jobb volt, de a gyárival is tudta mindazt, ami rá volt írva. Volt nagyon sok nem noname telefonom, egyiken sem kellett mókolni, meg napokig a netet bújni, hogy használható állapotba hozzam. Van Samu BD Playerem, Plex media serverről mindent visz kadenciahelyesen, mindenféle mókolás és varázslat nélkül. Estig sorolhatnám a példákat, de nem teszem, a lényeg: 80e Ft alatt is van élet. A noname kínai mini PC-k ezzel köszönőviszonyban sincsenek, végig kell olvasni minimum egy fél topikot, mire az ember tud velük kezdeni valamit, ergo nagyon erős összemosás, amit csinálsz. De tényleg hagyjuk, b.sztatnak téged elegen a romok miatt, nem akarok beállni a sorba! :)

Szép napot!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1705) Lifeforce válasza interstate76 (#1704) üzenetére


Lifeforce
őstag

Pont ezt írtam :D
Mindent arra használsz amire tervezték...
Ugyan ezt írtam, hogy a kínai telefonok vagy ugyan olyanok, vagy sokkal jobbak mint a nevesebb gyártó hasonló tudású telefonjai.
De itt is kipróbálhatjuk, van-e itt olyan felhasználó, aki ezt az eszközt arra használja amire kitalálták?
Tehát egy kis netezésre, e-mail olvasásra, kis játékra, esetleg rippek (bd ripp vagy dvdrippek) nézésére?
Mert ezekre a dolgokra használva teljesen tökéletes az eszköz gyári firmwareval, úgy ahogyan a te Samu BD playered lejátszásra...
Egyik ilyen kínai vacakra sincs ráírva, hogy FullHD filmeket lejátssza.
Hidd el, ezen a fórumon nagyon kevesen vagyunk ahhoz képest, mint amennyien megvették ezeket az eszközöket.
1-2 embert leszámítva, semmi baja ezekkel az eszközökkel.
Többségük otthonra, TV-re rákötve, arra használja amire tervezték, rádug egy kamerát, és beszélget skype az ismerősökkel, és kiváltja a nagy asztali gépet. (nem kell bekapcsolnia csak azért, hogy netezhessen).
99%-uk webshopon rendeli, így ha nincs megelégedve, visszahoznák, (és én leveném a polcokról, ahogy tettem is) de nem hozzák.

[ Szerkesztve ]

(#1706) plesoh válasza interstate76 (#1704) üzenetére


plesoh
csendes tag

Én meg azt mongom nekeh hogy vany egy 40" samsung full hd 3d smart tv-m(ár 130e Ft) meg mellete egy synology dx213 nas-om(ár 49e Ft) a drága fullextrás samu 3d smart tv-vel sehogyan sem lehetett életrekelteni namost ismerősőmneh van egy noname 11e-Ft-s nas-a amivel meg minden gond nélkül megy
nekem eddig a samu készülékekkel csak gondom volt és volt egy pár.
A nas-omat kipróbáltam több készülékkel is pl:blaupunkt vagy technika azokkal tökéletesen ment
azaz az hogy egy készüléknek neve van nem azt jelenti hogy nem egy kalap sz.
derájöttél volna h nem blu-ray lejátszókrol beszélt hanem androidos telefonokrol pl samsung galaxy s duos szoftveresen egy kalap ugyan ebbe az árba pl ott a viszonylag noname archos 45c amin az android sokkal stabilabb de pl én egy 4magos androidos tvbox-tol nem várom el hogy úgy teljesitsen mint egy 4magos asztali gép vagy egy laptop mint ahogyan sokan teszik
És akik a cégük nevére vettét online azok ne zsörtölödjenek mert fordulhatnak a fogyasztóvédelemhez is de addor is azt a választ fogják kapni "mivel az webáruháron keresztül történt a vásárlás így a jogszabályok szerint a bolt nem köteles visszavenni az adott készüléket,, Ismerősöm az extremedigital-nál járt hasonlóképpen

[ Szerkesztve ]

(#1707) interstate76 válasza Lifeforce (#1705) üzenetére


interstate76
addikt

:Y Az összesnek a leírásában szerepel, hogy viszi a full hd-t, és nem tudom, miért a vásárló a hibás, ha elvárja, hogy ha eladjátok neki, akkor ez mókolás nélkül menjen is.

Ill. lenne még egy dolog: szerinted én miért az első kínai noname telefonommal kezdtem el a mókolást, és aztán miért a kínai mini pécéknél folytatódott ez a folyamat? Mert ugyanolyanok, mint a korábbi eszközeim? Volt jópár blackberry-m, nokiám, sonym, samsungom, lg-m stb., mindegyiknél ugyanúgy megvolt az igény a lehető legsokoldalúbb felhasználásra, mint a mostani telómnál és mini pécémnél, mégis csak az utóbbiakat kezdtem el széthekkelni, az előbbieknél ez eszembe sem jutott.

Még egyszer: nagyon durva csúsztatás összemosni márkás telókat pl. egy Newman N2-essel. Az utóbbi a gyári rommal nem bootolt be, ha fizetős alkalmazás is volt rajta! Custom firmware-rel gyönyörűen használom, elégedett is vagyok vele, de ha nem Kínából rendelem, hanem egy hazai szaküzletből kapom meg olyan állapotban, hogy nem restartol, miután órák alatt belaktam, akkor megfojtom azt, aki eladta. Lehet, hogy neves gyártók termékeinél is meg kell várni a következő hivatalos frissítést, hogy minden működjön, de a noname cuccokon a legtöbb esetben custom firmware kell hozzá, hogy működjön a kamera fókusz vagy a visszajelző led. Ha ez szted ugyanaz a pálya, akkor megeszem a nemlétező kalapom...

Röviden: nem ugyanaz a kategória 30 ezres samu telót és noname kínai mini pc-t forgalmazni, és számomra totálisan érthetetlen, hogy ezt máshogy látod.

Nem akarom ezt többféleképpen leírni, ill. szétoffolni a topikot, ha lesz még mondandód, akkor légyszi küldd át privátban! Kösz!

(#1706) plesoh Lásd fentebb.

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1708) wum válasza Lifeforce (#1703) üzenetére


wum
csendes tag

A törvény fogyasztót említ. Mint látom, itt van a jogi értelmezésbeli trükk - imádom a jogot! -, mégpedig, hogy a cég nem fogyasztó .... Hehe
Magam olyan szolgáltatást árulok, ami kivétel, tehát engem közelebbről ez a része nem érdekelt, de most felkeltette a kíváncsiságom, és utána fogok kérdezni.
Azt tudtam eddig is, hogy a fogyasztóvédelem cégekkel nem foglalkozik, csak magánszemélyekkel, ezt sem értettem, de a fentiek fényében legalább logikus lenne.
Hát, most sem szerettem meg jobban a jogot ... :)

(#1709) Lifeforce válasza interstate76 (#1707) üzenetére


Lifeforce
őstag

Sehol nem szerepel a leírásban.
Az szerepel, hogy a megjelenített képnek mekkora a felbontása.
Van ott még film ikon, browser ikon, kontroller ikon ...stb
Igen, igazad van, megtévesztő, és ezt már írtam is régebben, de nincs konkrétan leírva, hogy viszi a fullhd-t.
Visszatérve az android és az arm lehetőségeire, de inkább az android a ludas ebben.
Ezt megnézve, engem igazol, el lehet gondolkodni arról amit írtam.
Vajon a saját eszköze miért ilyen amilyen...

[ Szerkesztve ]

(#1710) sityuka80 válasza Lifeforce (#1665) üzenetére


sityuka80
tag

Feltettem,megnéztem.
Nekem személy szerint nem ez tetszik a legjobban.
Szerettem volna másikat de ha rámegyek az updatera akkor csak kilép a kezdőképernyőre.
Nem tudom usb-ről frissíteni magyarul.

(#1711) herdsman12 válasza interstate76 (#1707) üzenetére


herdsman12
őstag

Az eddigi 58 hozzászólásodból 15 x támadod Lifeforce-t, van még pár kapcsolódó hsz-od és szerencsére van pár, ami a témához kapcsolódik. 2014.05. hónaptól tart ez az ámokfutás és már a második nap tettél egy jó javaslatot, de csak nem tartod be. Valami jogi, etikai fórumon kellene ezekről a kérdésekről irogatnod, de, ha mégis itt folytatnád, akkor írj egy összefoglalót, elolvassuk, aztán lépjünk tovább. Durva ez a 8 hónapja tartó akció, a mostani, kiemelt fenyegetésed meg büntetőjogi kategória.

[ Szerkesztve ]

(#1712) Lifeforce válasza sityuka80 (#1710) üzenetére


Lifeforce
őstag

Én ezt nem értem.
Pontosítanád ha megkérlek?
"Nekem személy szerint nem ez tetszik a legjobban."
Mi nem tetszik?

"Szerettem volna másikat de ha rámegyek az updatera akkor csak kilép a kezdőképernyőre."
Ezt sem értem, mit keresel az androidban?
SD kártyára másolod a 3 fájlt, recovery, és magától megfrissül.
Csak akkor tudod USB-ről frissíteni, ha az SD kártya is benne van, rajta a fájlokkal.

(#1713) Lifeforce


Lifeforce
őstag

Mai versenyzőnk...
(végleges, de nem teszteltem még mert a teszt kütyü bent van. Ha valaki tesztelte, kérek visszajelzést.)

TM8C integrált HBO GO és TV GO nem rootolt firmware magyaroknak
Tehát ez csak a TM8C készülékekre szánt, nem rootolt rom!
Ne tedd fel ezekre!: TM8, TM8N, TM8S

Letölt, kibont, mappából szokásos 3 fájl sdkártyára másol... (factory_update_param.aml, recovery.img, tm8c_150118_hbotvgo_noroot.zip)

És a feature:
- Minden felesleges applikáció eltávolítva
- LAN sebessége maximumon
- Processzor sebessége 1280 - 1920 Mhz közé állítva
- 4. mag aktiválva
- Játékvezérlők integrálva
- egyéb finomhangolások
- Készülék ID meghamisítva a jobb kompatibilitásért *
- Magyarországon használatos média alkalmazások integrálva ***

* (jó tudni)
A kicsomagolt könyvtárban, találsz egy update-originalid.zip fájlt.
Ha ezt belefrissíted a recovery segítségével, visszakapja a készülék a gyári ID-t.
Amennyiben gyári firmwaret szeretnél visszatenni, akkor is szükséged lesz erre a frissítésre.

*** (jó tudni)
Sokszor olvasni a fórumokon, hogy egy egy alkalmazás miért nem megy, miért nem elérhető (nem kompatibilis) a Google Play áruházban ezeken az eszközökön.
Ez nem az eszköz hibája, de ezt te is tapasztalni fogod az integrált programok között.
Ez azért van, mert a kívánt szoftver nem támogatja a felbontást, vagy a tájolást, vagy éppen nem rendelkezik aktív menüvel, így távirányítóval kezelhetetlen.
Ennek kiküszöbölése érdekében, sd kártyás telepítést javaslom, és wireless légegér használatát.

(#1714) Lifeforce


Lifeforce
őstag

Fontos dolog, amit nem említettem a romokkal kapcsolatban.
Amikor megfrissítitek, hálózat nélkül bootoljon a készülék.
A setup programba ne állts nyelvet, automatikusan magyar lesz ha nem nyomsz rá zászlóra.
Továbbá a varázslóban ne állítsd be se a hálózatot, se a google accountodat.
Várj vele úgy egy percet, és csak utána állítsd be a beállításokban.
Erre azért van szükség, hogy a megfrissített google alkalmazások, ne ellenőrizzék a varázsló alatt az előre telepített programokat.
Ha még sem így teszel sincs gond, de szenvedhetsz mire előhalászod a google ellenörző ablakát a varázsló után.

(#1715) interstate76 válasza herdsman12 (#1711) üzenetére


interstate76
addikt

Ne haragudj, de te nem vagy normális. :D Kiemelt fenyegetés meg büntetőjogi kategória? :W Jelents fel! :C

Komolyra fordítva: ha te most nem trollkodsz, hanem valóban Lifeforce-szal szembeni személyes támadást látsz a véleményeimben, akkor a hiba nem az én készülékemben van. :( Szerintem fuss neki még egyszer az olvasásnak, ill, téged is megkérlek, hogy ha mondandód van az ügyben, akkor azt privátban tedd, ne a topikot szemeteljük tele. Ha itt szólsz bele a dologba, akkor viszont itt is fogok válaszolni.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1716) Lifeforce válasza Lifeforce (#1713) üzenetére


Lifeforce
őstag

Usz, valami kimaradt.
Még ne töltsétek, javítom 10 perc

(#1717) herdsman12 válasza interstate76 (#1715) üzenetére


herdsman12
őstag

Igazad van, én vagyok a nem normális... ámokfutok, de majd megunom.
bye

[ Szerkesztve ]

(#1718) Puro válasza Lifeforce (#1716) üzenetére


Puro
aktív tag

Na én ezt meglesem majd :R

(#1719) Lifeforce válasza Lifeforce (#1716) üzenetére


Lifeforce
őstag

már tölthető újra...

(#1720) Puro válasza Lifeforce (#1719) üzenetére


Puro
aktív tag

Nem megy a link :(

(#1721) Lifeforce válasza Puro (#1720) üzenetére


Lifeforce
őstag

Mai első, jó versenyzőnk...
(végleges, de nem teszteltem még mert a teszt kütyü bent van. Ha valaki tesztelte, kérek visszajelzést.)

TM8C integrált HBO GO és TV GO nem rootolt firmware magyaroknak
Tehát ez csak a TM8C készülékekre szánt, nem rootolt rom!
Ne tedd fel ezekre!: TM8, TM8N, TM8S
Letölt, kibont, mappából szokásos 3 fájl sdkártyára másol... (factory_update_param.aml, recovery.img, tm8c_150118_hbotvgo_noroot.zip)

És a feature:
- Minden felesleges applikáció eltávolítva
- LAN sebessége maximumon
- Processzor sebessége 1280 - 1920 Mhz közé állítva
- 4. mag aktiválva
- Játékvezérlők integrálva
- egyéb finomhangolások
- Készülék ID meghamisítva a jobb kompatibilitásért *
- Magyarországon használatos média alkalmazások integrálva ***

* (jó tudni)
A kicsomagolt könyvtárban, találsz egy update-originalid.zip fájlt.
Ha ezt belefrissíted a recovery segítségével, visszakapja a készülék a gyári ID-t.
Amennyiben gyári firmwaret szeretnél visszatenni, akkor is szükséged lesz erre a frissítésre.

*** (jó tudni)
Sokszor olvasni a fórumokon, hogy egy egy alkalmazás miért nem megy, miért nem elérhető (nem kompatibilis) a Google Play áruházban ezeken az eszközökön.
Ez nem az eszköz hibája, de ezt te is tapasztalni fogod az integrált programok között.
Ez azért van, mert a kívánt szoftver nem támogatja a felbontást, vagy a tájolást, vagy éppen nem rendelkezik aktív menüvel, így távirányítóval kezelhetetlen.
Ennek kiküszöbölése érdekében, sd kártyás telepítést javaslom, és wireless légegér használatát.

(#1722) Lifeforce válasza Puro (#1720) üzenetére


Lifeforce
őstag

Mert elrontottam a linket.
Ez alatti jó.
Most töltöm a másodikat.

[ Szerkesztve ]

(#1723) Lifeforce


Lifeforce
őstag

Mai második versenyző...
(végleges, de nem teszteltem még mert a teszt kütyü bent van. Ha valaki tesztelte, kérek visszajelzést.)

TM8C preroot firmware
Tehát ez csak a TM8C készülékekre szánt, prerootolt (nincs SuperSu, csak root jog) rom!
Ne tedd fel ezekre!: TM8, TM8N, TM8S
Letölt, kibont, mappából szokásos 3 fájl sdkártyára másol...

És a feature:
- Minden felesleges és letölthető applikáció eltávolítva
- LAN sebessége maximumon
- Processzor sebessége 1280 - 1920 Mhz közé állítva
- 4. mag aktíválva
- CIFS támogatás beépítve
- init.d támogatás beépítve (script futtatására, system/etc/init )
- Mount script beépítve a CIFS és EXT particiók fix helyre történő csatolásához (system/etc/mountscipt.sh)***
- Játékvezérlők integrálva
- root daemonként futtatva
- egyéb finomhangolások
- Készülék ID meghamisítva a jobb kompatibilitásért (build.prop.orig fájlt kell visszanevezni ha az eredetit szeretnéd vissza.)

*** (jó tudni)
A mountscipt.sh script fájlban:
Ahova csatolni szeretnéd a hálózati meghajtót, azt az útvonalat ne írd át a scriptben!
A késleltetést (sleep) nem érdemes kevesebbre venni, különben ha nincs hálózati kapcsolatod, nem lesz csatolva a CIFS.

(#1724) Lifeforce válasza Lifeforce (#1723) üzenetére


Lifeforce
őstag

Ha valaki segíteni akar, az a következőket tegye:
TM8C preroot firmware esetében, a system/etc/mountscript.sh fáljt ellenőrizze, hogy irható/olvasható/indítható állomány-e, illetve a system/etc/init mappa, valamint az mnt/fixdrive és network mappák írhatók és olvashatók-e. (de majd hétfőn úgy is tesztelem ha valami nem stimmel.)

[ Szerkesztve ]

(#1725) herdsman12 válasza Lifeforce (#1724) üzenetére


herdsman12
őstag

TM8C-t már nem tudom, de a TM8S-t letesztelném este-éjjel, ha az is elkészül.

(#1726) Puro válasza Lifeforce (#1723) üzenetére


Puro
aktív tag

No, nekem csak annyi a nyűgöm, hogy lett pár nem kompatibilis play alkalmazás, pl időkép és a sima youtube meg gmail. Az áramos oldalon TM8C-hez fent volt egy 2014.12.03-as firmware, azzal ment minden. Google szerint MBX M8C volt az eszköznév. Ilyenkor mi van? :F

(#1727) Lifeforce válasza Puro (#1726) üzenetére


Lifeforce
őstag

Nah akkor holnap megellenőrzöm, mert valami nem stimmel.
De most is ránézek.

(#1728) Lifeforce válasza Puro (#1726) üzenetére


Lifeforce
őstag

Valami nem jó...
ro.product.device=NEO-X8H-PLUS
ro.product.board=NEO-X8H-PLUS
Biztosan jót töltöttél le?
Melyiket szedted le?

(#1729) Lifeforce válasza herdsman12 (#1725) üzenetére


Lifeforce
őstag

Ennyire gyors nem vagyok, az szerintem kedden lesz meg.
De szeretném ha minden rom péntekre elkészülne.

[ Szerkesztve ]

(#1730) sityuka80 válasza Lifeforce (#1712) üzenetére


sityuka80
tag

Tm8ra keszitettel tobbet is.
Feltettem xbmc editiont.
De nem tetszett.
Alul jobbra az az egy ikon es onnet a tobbi.
Szoval ez nekem nem.
Vissza tennem ra az elozot amibe nincs semmi integralva.
De nem tudom.
Elozoekben is usbről tettem fel.
Sd kartyarol nem ment.
Te mondtad ugy kell.
Sikerult is.
Sd kartyas tovabbra sem.
Mit tegyek?

(#1731) Lifeforce válasza sityuka80 (#1730) üzenetére


Lifeforce
őstag

Az a ministarter csak biztonság kedvéért van beletéve, ha esetleg véletlen valaki kiszedi az automatikus indításból az XBMC-t, lehal a rom.
Azzal viszont vissza lehet tenni. Nem az a lényeg, hanem az áthegesztett kodi ;)
Ez azoknak az embereknek jó, akik csak médialejátszónak használják.

Az akkor volt, mert nem megfelelő rom volt rajta.
Most viszont mennie kell.
Ha nem megy, akkor felteszed a recovery.img-t, meg a rom fájlt, és ugyan ugyan úgy recoveryben megnyitod.
Ne az androidból.

[ Szerkesztve ]

(#1732) sityuka80 válasza Lifeforce (#1731) üzenetére


sityuka80
tag

Hogyan nyitom meg a recoveryből?
Multkor is android alol frissítettem.
Az updatere kattintva.

[ Szerkesztve ]

(#1733) Lifeforce válasza sityuka80 (#1732) üzenetére


Lifeforce
őstag

Benyúlsz a tv kimenetbe egy fogpiszkálóval, és benyomod.
Hallani fogsz egy kattanást.
Tartsd lenyomva, majd helyezd áram alá a készüléket.
Nyomva tartod 5 másodpercig, majd felengeded.
Bejön a recovery menü, ott kiválasztod az ext helyet, megmutatod neki a zippet, és már frissül is.

(#1734) Puro válasza Lifeforce (#1728) üzenetére


Puro
aktív tag

TM8C preroot. Playben NEO-X8H-PLUS-nak írja, de a fentebb említett appok nem tölthetők playből.
Régi romon MBX M8C-nek írta, ott minden stimmelt.

[ Szerkesztve ]

(#1735) sityuka80 válasza Lifeforce (#1733) üzenetére


sityuka80
tag

Na ez az pont igy csinaltam.
Sd kartyarol.
Megint nem tudom mert nem tudok betallozni semmit.

(#1736) szabochris válasza sityuka80 (#1735) üzenetére


szabochris
aktív tag

Sziasztok!

Ilyet szeretnék venni nincs valaki aki megválna egy ilyentől? :)

illetve,ha ezt innen megveszem, tudom ÁFa jön rá, de tényleg bírni fogja a fullHD-t?

M8/L]

(#1737) Puro válasza Puro (#1734) üzenetére


Puro
aktív tag

Esetleg itt egy régebbi rom build.prop-ja. Maga a rom n200-ota-20141203 . Ha ezt rakom fel, akkor egyelőre nem találok olyan play alkalmazást, ami nem kompatibilis.
Ha a tm8c preroot-os zipben kicserélem a build.propot, akkor telepítésnél elszáll signature verification failed üzenettel :(

Tipp:

Meg lehetne azt oldani, hogy a távirányító off gombját hosszan nyomva megjelenjen a szokásos újraindítás, leállítás menü? :D

[ Szerkesztve ]

(#1738) Lifeforce válasza Puro (#1734) üzenetére


Lifeforce
őstag

Akkor nincs nagy gond, nevezd vissza az eredeti build.prop fájlt és kész.
Tölts le egy root fájlkezelőt, és nevezd vissza aztán kész.
Viszont akkor erre ki kell találnom valamit.
Egy olyan ID-t kellene belerakni, ami sok mindennel kompatibilis.

[ Szerkesztve ]

(#1739) Lifeforce válasza sityuka80 (#1735) üzenetére


Lifeforce
őstag

Hahóóó ide figyelsz?
Csináld úgy ahogy leírtam, csak pendriveról.

(#1740) sityuka80 válasza Lifeforce (#1739) üzenetére


sityuka80
tag

Csinálnám de megy a Rising Star.
:)

(#1741) interstate76 válasza szabochris (#1736) üzenetére


interstate76
addikt

Mire szeretnéd használni?

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#1742) Lifeforce


Lifeforce
őstag

Van egy ötletem.
Akik a romjaimat használják, kérek egy listát právátban olyan alkalmazásokról, amire azt írja, hogy nem kompatibilis.
Nem szívesen tenném be a galaxy S3 ID-t, viszont talán találtam olyan eszköz ID-t, ami jó lehet nekünk.

(#1743) Lifeforce válasza szabochris (#1736) üzenetére


Lifeforce
őstag

Igen, bírja.
De csodákat egyik androidos kütyütől se várj.
Ha nagyon hardcore vagy (5.1, 7.1), kadenciahelyes lejátszás, akkor egyik android eszköz sem fog megfelelni az elvárásaidnak.

(#1744) plesoh válasza Lifeforce (#1743) üzenetére


plesoh
csendes tag

am direkt különbözik a build.prop meg a build.prop.orig?
mert a build.prop az átvan írva
viszont a build.prop.orig
ro.product.model=m8c
ro.product.brand=mbx
ro.product.name=n200
ro.product.device=n200
ro.product.board=n200

ezt direkt hagytad átiratlanul?

(#1745) Lifeforce válasza plesoh (#1744) üzenetére


Lifeforce
őstag

Természetesen.
Ott van a leírásban miért...
Kellhet ha gyári romot szetetnél visszatenni.

(#1746) plesoh


plesoh
csendes tag

am eddig a play támogatáson kivül minden műxik

(#1747) Lifeforce válasza plesoh (#1746) üzenetére


Lifeforce
őstag

Azt holnap megoldom ;-)

(#1748) Lifeforce


Lifeforce
őstag

Nem küldött senki még inkompatibilis listát.

(#1749) sityuka80 válasza Lifeforce (#1748) üzenetére


sityuka80
tag

Nekem nem volt.
Bár nem használok sok mindent.

(#1750) spiritex válasza Lifeforce (#1748) üzenetére


spiritex
veterán

Én múltkor leírtam, hogy szinte mindennel inkompatibilis. Az MX Player-en kívül nem találtam semmit, amit Play-ről rá lehetne tenni.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.